USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селі біля Луцька виявили тіло молодого чоловіка. Оновлено

22 Листопада 2019 15:43
У селі Романів Луцького району в ніч на 22 листопада знайшли тіло молодого чоловіка.

Про це Інформаційному агенстству Волинські Новини повідомили у пресслужбі волинських поліцейських.

Згідно з інформцією, вночі до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Романів було виявлено тіло молодого чоловіка 1994 року народження.

Попередньо слідчі кваліфікували подію за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Поліцейські провели детальний огляд місця події. Тіло чоловіка направили в судово-медичну експертизу. Поліцейські проводять усі необхідні слідчо-оперативні заходи для встановлення обставин та причин смерті волинянина. Досудове слідство у справі триває.

Як розповіли Під прицілом очевидці, хлопець був із сусіднього села Верхівка та приїхав до Романова на дискотеку. Нещодавно він тільки повернувся зі служби в армії. Місцеві жителі стверджують, що хлопця вбили (зарізали), а злочинець втік з місця злочину і наразі його розшукують. Проте поліція цю інформацію не підтвердили і не спростували, оскільки з’ясовують усі подробиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
2 Показати IP 22 Листопада 2019 17:26
неужели донецкие... а вообще дикий случай. нещасный парень и такое горе семье . не дай Бог

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus