USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля Луцька з болота витягнули двох дітей

12 Листопада 2017 10:38
Двох хлопчиків, які застрягли у болоті, врятували рятувальники, повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

Так, 11 листопада о 17:44 до служби «101» надійшло повідомлення те, що в болотистій місцевості поблизу села Гірка Полонка Луцького району заблукали двоє хлопчиків. Діти втратили орієнтир посеред високого очерету в темну пору доби і потрапили у воду. Ноги загрузли в болоті і заблукалі не змогли самотужки повернутись на суходол. Вони зателефонували до батьків, а ті звернулись за допомогою до рятувальників.

На допомогу дітям прибули бійці аварійно-рятувальної частини, державних пожежно-рятувальних частин №1 та №2 міста Луцька, працівники оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Волинській області. Всього до пошукової операції було залучено 15 рятувальників.

Через мобільний зв'язок юнаків попросили визначити координати свого місця перебування через смартфон, а рятувальники за допомогою GPS-навігації по вказаним координатам змогли віднайти хлопців в болотистій місцевості. Пошукова операція тривала 35 хвилин, адже дістатись до юнаків було непросто і рятувальникам доводилось долати водяні перепони по пояс у воді. Врешті бійці ДСНС віднайшли змерзлих і промоклих 14-річного Романа та 15-річного Максима.

За допомогою мотузки та рятувального круга фахівці цивільного захисту визволили їх з полону багнюки, доставили до пожежного автомобіля підвищеної прохідності, яким доправили потерпілих до карети швидкої допомоги.

Що спонукало дітей наразити своє життя на небезпеку, з'ясовується правоохоронцями та батьками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus