USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У селі під Луцьком рятувальники вгамували пожежу. Відео

17 Серпня 2017 14:42
Вчора, 16 серпня, о 14:50 у селі Крупа Луцького району трапилась пожежа у двоповерховій цегляній господарській будівлі.

За викликом на місце події прибули працівники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька у складі двох відділень, які оперативно локалізували загорання, не давши розповсюдитись вогню на поруч розташований житловий будинок. Про це повіодмили у прес-службі волинських рятувальників.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.


Тото ж дня, 16 серпня, о 09:20 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у селі Острів'я Шацького району горить житловий будинок з блоків. На місце події прибули працівники 11-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Шацьк, які приборкали вогонь о 09:49.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 18:03 у селі Риковичі Іваничівського району зайнявся вогнем дерев’яний житловий будинок. Пожежу о 18:52 загасили працівники 18-го державного пожежно-рятувального поста міста Горохова та місцевої пожежної команди села Павлівка.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Окрім пожеж у житловому секторі області, о 22:12 поблизу села Вощатин Володимир-Волинського району через необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникло загорання стерні на площі 0,5 гектара. Його загасили працівники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського. Прикро, що громадяни нехтують правилами пожежної безпеки на власній землі, спопеляючи не лише стерню, посуш, сміття, а й все живе на землі, провокуючи цим масштабні пожежі.

Окрім цього, вчора вночі у Луцьку горів балкон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus