USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Слов’янську сепаратисти взяли міліціонерів у заручники

12 Квітня 2014 14:09
У Слов'янську в результаті захоплення сепаратистами міськвідділку міліції у заручниках опинилися працівники, які перебували у будівлі на час захоплення.

Про це інформує Українська правда з посиланням на повідомлення 5 каналу.

"Це все, що я можу сказати. Все це встановлюється. Проходить робота по встановленню та з'ясування усіх обставин і вживанню заходів", – повідомив Франтовський.

У захопленій будівлі відділку міліції у Слов'янську перебувають близько двох десятків невідомих озброєних людей.

Разом з тим видання slavgorod.com.ua повідомляє, що із захопленого міськвідділу міліції правоохоронців випустили. Про місце знаходження виконувача обов’язків начальника міськвідділу міліції Олександра Давиденка поки що нічого не відомо.

Згідно з інформацією видання, у будівлі залишилися лише заступники начальників міськвідділу міліції, а Давиденка вивезли у невідомому напрямку.

Також під будівлю міськвідділу міліції підвозять візки з продуктами для людей у камуфляжі.

Під будівлею зібралися представники ЗМІ, в тому числі і російський телеканал Lifenews. Всередину будівлі впустили тільки знімальну групу цього телеканалу. Місцеві ЗМІ не пускають.

При цьому російське РІА Новости повідомляє, що "прихильники федералізації України зупинили на виїзді з Донецька 2 автобуси з бійцями спецпідрозділу міліції, відправлені у Слов'янськ, щоб розблокувати адміністративні будівлі, які зайняли мітингуючі".

Автобуси зупинилися на Ясинуватському посту ДПС на трасі з Донецька до Слов'янськ, мітингувальники ведуть переговори з міліціонерами, намагаючись відмовити їх їхати в Слов'янськ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Ворошиловград Показати IP 12 Квітня 2014 14:20
коментар було видалено
Анонім Показати IP 12 Квітня 2014 14:24
Не треба було людей злити своїми майданами тобі б ніхто нікого і нічого не захоплював! Ато владу змінили а все залишилось теж саме, владу треба було скинути уголовнікам, яким міліця хороша тіліьки та яка пляше під їх дудку! Всі хто за цю революцію-переворот не можуть навіть привести жодного нормального доводу, а ходять тільки красуються які вони всі шоб їх небесні герої, ви б героями були якби нормальні умови життя зробили! А то зараз таке враження що хто країну розвалює той і герой! Як у собак хто голосніше лає, то і крутіший, стидно за Україну і що я в ній живу!
Андрій до Анонім Показати IP 12 Квітня 2014 14:34
Стидно??? Чемодан-вокзал-росія. Люди вже порозумнішали трохи.
Анонім до Андрій Показати IP 12 Квітня 2014 14:48
Вмієте тільки нищити і ламати! Як вас взагалі Україна носить, таких як ти треба взагалі депортувати в Африку там свої революції проводьте вже ітак опустили Україну нище плінтуса що в ній жити соромно! Стидоба ходяча!
Анонім до Андрій Показати IP 12 Квітня 2014 14:50
Чемодан-вокзал-росія, такі як крім того як спілкуватись чужими завченими фразами більше нічого і не можете, бо своїх мозгів немає.
Андрій до Анонім Показати IP 12 Квітня 2014 15:15
Ну, шановний, я вам не "тикав" ,та і про розумові здібності не згадував, цим ви тільки свій рівень показуєте, нажаль не найкращий. А опустили Україну "нижче плінтуса" саме такі пасивні та аморфні люди, з принципом - "моя хата скраю", тому що тільки з таким народом можна надцять років безчинствувати не боючись розплати. Стадо є стадо. Так що ховайтесь у свою "черепашку" та тихенько там поскиглюйте.
ми до Андрій Показати IP 12 Квітня 2014 17:15
от "подобається" мені позиція цих псевдо-революціонерів - як тільки людина висловлює свою думку, вони відразу або хамити починають, або заїздженне - чемодан вокзал Росія. Ніяких аргументів, ніяких живих адекватних діалогів. Знаєте чому - тому що вам нічого сказати крім хамства. Починайте будувати Україну з себе, та хача б інколи послухайте думку інших, без звинувачення їх в "тітушках троллях і т.д"
Артем до Андрій Показати IP 12 Квітня 2014 19:25
Одни уже уехали и Крым как ты просил свой прихватили.Смотри,что б завтра и половина Украины с землями не уехала.
слава рас\ї до Анонім Показати IP 12 Квітня 2014 17:26
пасматрі што в тебе .чого сюда пріпьор
ррр Показати IP 12 Квітня 2014 14:56
коментар було видалено
Украина Показати IP 12 Квітня 2014 15:17
Украина сыпется как карточный домик... Спасибо, Майдан . Мы здобулы...
Лучанин Показати IP 12 Квітня 2014 15:28
Данильчук, ПС, самооборона та автомайдан, - чемодани-вокзал-Луганск. (глянемо, які ви у військовій формі патріоти України).
Анонім Показати IP 12 Квітня 2014 16:53
Брехня чергова від укр.змі-ніяких міліціонерів не брали в заручники.Все місто Словянськ вийшло на вулиці.Народ зайняв і міську адміністрацію і місцеве СБУ.Мєр міста з народом і висловлює недовіру хунті,міліція перейшла на бік народу,увесь донецький спецназ відмовився штурмувати і перейшов на бік народу.Хунті скоро кінець.Схід молодці.Набирайте і гугл-антимайдан Донець там уся інформація оперативна.
ми до Анонім Показати IP 12 Квітня 2014 17:29
Головне що вони хочуть бути незалежними від київської псевдо-влади. Їх так вправно звинувачують в сепаратизмі, хоча вони за єдину Україну, на сході невеликий відсоток тих хто за Росію. Але дивлячись на те, які закони приймає зрада за сепаратизм, дивлячись на те що пишуть Революційні пабліки та скільки бруду виливають на них - процент тих хто захоче об"єднання з сусідньою державою збільшуватиметься.
Мазепа до аноніма та Показати IP 12 Квітня 2014 18:31
Бабло ви відпрацьовуєте справно. Головне після комента спровокувати відповідь та отримати 30 центів. Так ось бидлота, я з вами погоджуюсь. Наша гуманність щодо терористів зайшла дуже далеко. Якщо цей імпотентний уряд не дасть вам ладу, то будете рити собі могили і співати гімн нашої неньки України. Ми вам ради дамо. І згадаємо вам яничарам всю історію українських покидьків- прислужників Москви.
дуже до Мазепа до аноніма та Показати IP 12 Квітня 2014 18:56
гуманна і ця газетка.поширюють через коментарі тут фсб не один місяць і паніку і пропогандоські чутки.редакція тішиться рейтингом тіпа.популярні.беріть гроші напряму від медведчука..чо так тянути
Розумниця до дуже Показати IP 12 Квітня 2014 19:49
Да, газета популярна, нравится вам это или нет. Популярна именно потому, что здесь позволяют людям высказать свое мнение. А вам с Мазепой не мешало бы поработать над собой и научиться толерантности.
вік Показати IP 12 Квітня 2014 20:17
Схід супер.Влада у Києві і на місцях,яка прийшла по крові людей,сама вбивала їх.Ганьба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus