USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Слов'янську терористи утримують близько 40 заручників

28 Квітня 2014 14:09
Полонених у Слов'янську зараз - близько 40 осіб. Про це під час брифінгу у СБУ повідомила речник відомства Марина Остапенко, передає кореспондент УНН.

"Є загальна інформація, що їх у Слов'янську близько 40 осіб, у тому числі представники місії ОБСЄ. Нових даних про полонених у Славянську немає. Наразі триває робота щодо звільнення всіх заручників. ",- сказали в СБУ.

Нагадаємо, сьогодні самопроголошений "народний мер" міста В'ячеслав Пономарьов заявив, що "ополченці Слов'янська" розглядають військових спостерігачів від ОБСЄ як військовополонених і хочуть обміняти їх на затриманих Києвом прихильників федералізації

Як відомо, 25 квітня терористи захопили у Слов’янську автобус із представниками ОБСЄ.

У зв'язку із захопленням місії ОБСЄ у Слов'янську, в. о. Президента України, Голова Верховної Ради України О.Турчинов попередив керівництво РФ про відповідальність відповідно до норм міжнародного права за підтримку тероризму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus