USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У США потужний вітер зніс із траси фуру та перевернув літаки

15 Березня 2019 15:07
У місті Амарілло, штат Техас, США, на відео потрапив момент, коли сильний вітер здуває з дороги вантажівку.

Ролик з'явився на YouTube-каналі Viral Hog, передає Кореспондент.

На кадрах видно, як фура їде по рівному відрізку траси, а потім її вантаж починає здувати вітром. Автомобіль перекинувся набік, полетівши на узбіччя.

Інцидент зняв на відео очевидець. За кадром чути коментарі автора відео, він весь час повторює фразу "Боже мій". Повідомляється, що пориви вітру в місті досягають 120 кілометрів на годину.

Крім того, як інформує УНІАН, у результаті вибухового циклону» на півдні США у Нью-Мексико зійшли з рейок і впали з моста 22 вагони. За даними поліції, швидкість вітру досягала 160 км/год, або 44 м/с



В аеропорту Техасу вітром повалило кілька приватних літаків. Невеликий будинок завалився набік прямо на припарковану поруч машину.



Також відбулося безліч ДТП, обрушень, а також масові перебої з електрикою.

Нагадаємо, на півдні США лютує негода. Ситуацію вже назвали «бомбовим циклоном». Ураганний вітер і хуртовини викликали перебої з електрикою. Всього без світла залишилося 180 тисяч будинків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus