USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У центрі Києва під час обстрілу автомобіля вбили дитину

1 Грудня 2019 18:23
У центрі Києва на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської в неділю, 1 грудня, невідомі відкрили вогонь по автомобілю Range Rover.

Повідомляється, що на момент того, що сталося в машині перебувала дитина. Від отриманих травм вона померла, повідомляє Інформатор.

О 17:30 на місці вже працювали правоохоронці. У місті ввели оперативний план «Сирена» по пошуку автомобіля, на якому зникли зловмисники. Попередньо, це автомобіль Lexus.

Повідомляється, що з боку водія на передньому боковому склі Range Rover видно наслідки пострілу. Постраждав також і водій позашляховика. На його тілі було видно краплі крові.
За станом на 17:45 мертва дитина ще перебуває в машині. Поки невідомо, хлопчик це чи дівчинка. Правоохоронці оточили все навколо стрічкою і опитують свідків того, що сталося. Чи був це якийсь конфлікт або навмисне замах – поки невідомо. Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 1 Грудня 2019 21:19
А де дитяче крісло.
103 Показати IP 2 Грудня 2019 08:12
За дурного батька постраждалою стала власна дитина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus