USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У центрі Києва – сутички через знищене графіті Євромайдану

3 Вересня 2017 16:49
У Києві через знищення графіті часів Майдану на вулиці Грушевського почалися сутички.

Активісти запалили шини і розбили двері в магазині, з фасаду якого змили графіті, повідомляє Еспресо.TV.

"Біля магазину зібралися більше сотні людей. Зазначається, що більшість з них – учасники Майдану. Вони розбили двері в магазин, розмалювали його стіни і вікна та обкидали його яйцями" - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, активісти називають себе "Самообороною Майдану". До місця подій приїхали представники "Національного корпусу" та представник "Правого сектору" Артем Скоропадський.

Крім того, між активістами та поліцією відбувались сутички. Загалом акція протесту тривала близько години.


Нагадаємо, із фасаду магазину люкс-меблів "Емпоріум" на вулиці Грушевського, 4 в Києві зникли знамениті патріотичні графіті, які були нанесені під час Революції. Український інститут національної пам'яті готує звернення в поліцію та до Генпрокуратури за фактом вандалізму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
електорат Показати IP 3 Вересня 2017 17:10
ті графіті там не потрібні!!!
Петро до електорат Показати IP 3 Вересня 2017 17:29
Нам дебі*и при владі, та їх мінстецеві вибилювачі дуп не потрібні. Видно пече таки згадка про Майдан, нагадує про швидку дорогу до Ростову "батьку ПР"!
Хлоп до Петро Показати IP 3 Вересня 2017 21:01
а тобі "шоколадний" долар по 26 грн не пече? бо при Янику хоч 8 грн давали і я собі тоді на машину відклав із доходів, а зараз, особливо зимою при такій комуналці, а доходи в мене чисті і я податки з них плачу, тому мені субсидія не світить, я маю платити по 5000 грн за опалення?
боголюбы Показати IP 3 Вересня 2017 17:24
А полиция сопли жует. Ни одного задержаного, за порчу чужого имущества.
Кіндрат Панасович Показати IP 3 Вересня 2017 17:46
Український інститут національної пам'яті?! Ахахахаха....во брєд )) І скільки ж в тому прости Господи "інституті" проФФесорів? ))
Просто українка Показати IP 3 Вересня 2017 18:55
Я би в суд подала на патріотів, котрі познущалися над Лесею Українкою. Начепили на жінку намордника і це все носить назву "реликвія часів революції Гідності"? Може взагалі Київ не відмивати після Майдану? Хай стоїть обгорілий Будинок Профспілок, матюки на стінах будинків у центрі столиці - це теж священні графіті...
Вікінг до Просто українка Показати IP 3 Вересня 2017 20:53
Хіба то патріоти??? Їх хтось просив там малювати ті графіті? Власник будівлі погодив це? Хай краще працювати йдуть і піднімати економіку країни - ось це патріотизм, а бити вітрини - це просто прояв "патріотичного" інтелекту?
Вікінг Показати IP 3 Вересня 2017 20:58
Той український інститут треба розпустити бігом, якщо вони це вважають вандалізмом. Вандалізм в розвинених країнах - це тоді коли на твоїй будівлі дикуни-малолєткі малюють лице українського поета чи поетиси в балаклаві.
Андрій Показати IP 3 Вересня 2017 23:28
"Революція бідності". А майдан головного мозку - невиліковний... Працювати потрібно, а не нищити тоді все в нас буде добре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus