USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центрі Луцька збили пішохода

2 Квітня 2014 09:24
Автопригода трапилася минулої доби на проспекті Волі у Луцьку.

О 8-й годині ранку 22-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ 21099», рухаючись у напрямку проспекту Відродження, скоїв наїзд на 64-річну мешканку Ківерцівського району. Жінка переходила проїзну частину дороги по пішохідному переході, - інформують у прес-службі волинської міліції.

Унаслідок автопригоди пенсіонерка отримала тілесні ушкодження, однак після огляду лікарів відпущена додому.
Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
вітя Показати IP 2 Квітня 2014 10:32
дебіли збивають людей одного разу можуть і матір або жінку збити чи дитину свою думайте
ххх Показати IP 2 Квітня 2014 11:16
Посадити з десяток таких водіїв, можливо інші б трішки боялись тому що це страх Божий тепер уже переходити дорогу на пішохідному переході
Всезнайко Показати IP 2 Квітня 2014 12:20
О, а я прочитав заголовок і подумав, що Колісник знову Аркашу Соломатіна на капот зловив...
тверезий Показати IP 2 Квітня 2014 23:02
Одумайтесь не в усіх випадках винним є водій.....адже згідно ПДР пішохід має перевагу але може перходити дорогу тільки тоді коли переконається в тому що це буде безпечно для нього та інших учасників дорожнього руху, тобто впевнившись в тому що водій його пропускає. І пішоходам забороняється раптово виходити на проїжджу частину, в тому числі на пішохідний перехід (чим нехтують добра половина пішоходів). Я страраюсь завжди пропускати пішоходів коли я завчасно бачу їх намір перейти дорогу....але вибачте є такі що виходить буквально перед капотом і ще пальцем біля віска крутить мол він на переході а я сліпий не бачу...будтье обережні в першу чергу
Олександр Показати IP 4 Квітня 2014 20:44
Останнім часом пішоходи стали занадто "розумні" незнаючи правил дорожнього руху, виходити раптово, неоглядуючись в сторони і проходитись по пішоходному переході як на прогулянці по парку, гадаючи що їм все дозволено на пішоходному переході і в інших ситуаціях. Стояли б в нас відео камери, було все ясно що пішоходи дуже часто неправі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus