USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У центрі Парижа прогримів вибух, майже 50 постраждалих

12 Січня 2019 15:51
У Парижі на вулиці Тревіз стався потужний вибух під час пожежі в одному з магазинів. У результаті вибуху газу загинули чотири людини, не менше 47 постраждали.

Такі дані озвучив міністр внутрішніх справ Франції Крістоф Кастанер, повідомляє Кореспондент з посиланням на телеканал BFM.

«У результаті трагічного вибуху загинули чотири людини: двоє пожежників і двоє цивільних осіб. 10 осіб перебувають у вкрай важкому стані, один із них – пожежник ... У досить важкому стані перебувають 37 осіб», – сказав міністр, який уже двічі за сьогодні відвідав місце вибуху.

Він відзначив дії пожежників, які «змогли врятувати своїх товаришів, протягом півтори години перебували під завалами». При цьому рятувальники дуже ризикували власним життям.


У свою чергу прокуратура Парижа спростувала інформацію Кастанера, заявивши про двох загиблих. При цьому дані про кількість постраждалих виявилися ідентичними.

Усім евакуйованим жителям кварталу надано тимчасове житло. Очікується, що роботи на місці вибуху триватимуть протягом доби.


Вибух стався у приміщенні булочної на першому поверсі чотириповерхової будівлі. Вона повністю знищена. У найближчих будинках вибиті не тільки шибки вікон, а й зламані рами.

У дев’ятому окрузі Парижа розташовані, зокрема, столична опера, а також знамениті магазини на бульварі Осман.

Рятувальники проводять термінову евакуацію із сусідніх будівель. Із цією метою на розташованій поблизу площі Опери здійснили посадку два вертольоти служби цивільної оборони. Створена велика зона безпеки, значна частина вулиці перекрита.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus