USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Туреччині автобус з пасажирами злетів у провалля

19 Січня 2018 11:18
У Туреччині, у східному регіоні Муш, пасажирський автобус перекинувся у засніжене провалля на шосе Муш-Сольхан. Внаслідок цього постраждали щонайменше 20 людей, ще шестеро загинули. Постраждалих госпіталізовано у найближчі лікарні регіону.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Daily Sabah.

За даними видання, водій пасажирського автобуса втратив контроль над керуванням. Після цього автобус поїхав просто у прірву, полетів у провалля і перекинувся, у результаті чого загинули шестеро осіб, а ще два десятки отримали поранення.

Зазначається, що постраждалих доправили до найближчих лікарень у Солльхані та Муші.

Також повідомляється, що погода у регіоні досить несприятлива для поїздок. Траса, якою прямував пасажирський автобус, засипана снігом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus