USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У зоні АТО знайшли ще одного загиблого волинянина

28 Липня 2014 10:04
Хвилиною мовчання під час оперативної наради голови Волинської облдержадміністрації вшанували пам'ять двох нещодавно загиблих на Сході військовослужбовців.

Як повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради 28 липня, нещодавно надійшла сумна звістка про те, що в зоні АТО загинув мешканець Ратнівського району Микола Повх, а сьогодні зранку міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк інформував про те, що на Сході виявили тіло військовослужбовця-волинянина Василя Спасьонова.

Голова Волинської ОДА доручив обласному військкомату максимально прискорити доставку тіл загиблих на Волинь. Міського голову Володимира-Волинського він попросив підготувати комплекс заходів у Володимир-Волинському гарнізоні щодо поховання волинянина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Браття Показати IP 28 Липня 2014 10:07
коментар було видалено
василь Показати IP 28 Липня 2014 10:39
дебілу з ніком браття. всі 99 відсотків населення україни проти війни, крім таких як ти, дебіляка. до чого тут америка, коли та ваша путінська раша окупувала крим і зараз суне на україну, вона, а не америка хоче в’єтнаму, лаосу, чечні. то для тебе і твоїх прислужників громадянська, а для нас - швидше вибити з нашої української землі путінських зайд. не за те там гинуть хлопці, щоб відпустити данбас і головне - куди? в расєєю? да хто там хоче такий дебілізм, як ти, утримувати.
гість до василь Показати IP 28 Липня 2014 12:15
100%
Олександр Показати IP 28 Липня 2014 12:37
Знав Василя Спасьонова особисто. Начальник ППО 51 бригади, підполковник. Справжній офіцер, фахівець своєї справи. Нехай земля буде пухом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus