USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У ДТП на Волині загинули водій та пасажир

13 Вересня 2010 11:26
У Старовижівському районі на Волині водій ВАЗа не справився з керуванням і зіткнувся з деревом: у результаті – загинув сам та його пасажир.
12 вересня він їхав з боку Старої Вижівки в напрямку села Буцинь. На відрізку дороги, де проїзна частина була заокруглена, не справився з керуванням і з’їхав у лівий кювет. Від зіткнення з придорожнім деревом водій та пасажир загинули.
Цієї ж доби пригода зі смертельним наслідком трапилася на автодорозі Доманове – Ковель – Чернівці – Теребляче. Водій «Фольксвагена-Транспортера», рухаючись з Ковеля до Луцька, наїхав на пішохода, який раптово вийшов на проїзну частину поза пішохідним переходом. Пішохід, особа якого встановлюється, загинув на місці.
А в селі Струмівка Луцького району на дорозі обірвалося життя 25-річного скутериста. Автомобіль ГАЗ-330202, який їхав з Луцька в напрямку Рівного в крайній правій смузі, зіткнувся з мотоциклом «Сузукі», який рухався в тому ж напрямку у крайній лівій смузі. Водій мотоцикла загинув на місці пригоди, а його пасажир отримав тілесні ушкодження.
Загалом за останні вихідні сталося 10 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинуло 4 людей, 10 осіб поранено. Про це повідомили в УДАІ у Волинській області
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus