USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У колодязі знайшли мертвого юнака

20 Липня 2011 12:16
У Камінь-Каширському районі працівники МНС знайшли тіло хлопця у закинутому колодязі – особу мертвого встановили, проте обставини смерті лишаються нез’ясованими.

Про це повідомив начальник обласного управління МВС, генерал В’ячеслав Ходирєв під час прес-конференції 19 липня.

За його словами, 18 липня біля одного з сіл Камінь-Каширського району бійці МНС витягнули із занедбаного колодязя труп молодого хлопця.

«Був закинутий колодязь за селом. Там люди малину збирали і виявили тіло, яке вже розкладалось. Хлопець 1986 року народження, здається. Психічно хворий», – розповів він.
Ходирєв також зазначив, що цей хлопець ще 4 травня пішов з дому і не повернувся.

Слідів злочину немає, хоча за такий тривалий час їх виявити вкрай складно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 20 Липня 2011 12:27
ну да, саме простіше сказати, що хлопець був психічно хворий, бігав ловив метеликів і впав в колодязь, де там і загинув. Коли Ви вже повідомляєте людям про чиюсь смерть, аргументуйте. А то "Здається" "Не знаєм" "Мабуть було так". От коли встановите що сам впав і загинув або хтось поміг, тоді і доповідайте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus