USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Києві чоловік випадково застрелив приятеля

29 Березня 2011 14:50
До чергової частини Дарницького райуправління міліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні швидкої медичної допомоги доставлено чоловіка у тяжкому стані з вогнепальним пораненням.

Про це інформує МАІР .

При перевірці цієї інформації з’ясувалося, що до пригоди може бути причетним близький знайомий потерпілого. Оперативники розшукали чоловіка без особливих складнощів. 36-річний раніше судимий киянин розповів, як все сталося.

Вдень він приніс своєму товаришу пістолет. Це був компактний «Віста» іспанського виробництва. Зброя була загорнута у поліетиленовий пакет. Під час передачі пакунку в руки потерпілому стався постріл - зброя стояла на бойовому взводі.

Дарувальник сам привіз товариша до лікарні. Проте, попри всі намагання лікарів врятувати життя, поранений помер.

Огляд квартири дарувальника дуже здивував міліціонерів. На другому рівні помешкання виявилося справжнє гніздечко з численними знаряддями плотських утіх у стилі садо-мазо. Крім сексуального приладдя, у квартирі виявлено наркотики та зброю: близько 150 грамів речовини рослинного походження, пакетик з білим порошком та автоматичний пістолет Стечкіна з набоями у штатній кобурі.

Наразі всі вилучені предмети проходять експертизу. Обидва пістолети з набоями вже визнано бойовою вогнепальною зброєю. Дослідження рослинної суміші та порошку ще триває.

Проти дарувальника порушено кримінальну справу одразу за кількома статтями Кримінального кодексу. Найтяжча з них – навмисне вбивство.

Крім того, оперативники перевіряють затриманого на причетність до організації порностудії, повідомив ВЗГ ГУМВС України в м.Київ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus