USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У лікарні Луцька крадуть в палатах

2 Листопада 2013 13:21
Злодія, який обікрав пацієнта у лікарні, правоохоронці затримали по «гарячих слідах», - йдеться на сторінках Волині-нової.

Так, до чергової частини Луцького міського відділу міліції зателефонував 41-річний місцевий мешканець і повідомив, що його обікрали. Як з’ясувалося, чоловік перебував на лікуванні в одному з медичних закладів обласного центру. На декілька хвилин палата залишилися без нагляду. Тоді і зникла сумка з особистими речами, документами і телефоном.

На місце події прибула група швидкого реагування роти патрульної служби Луцького міськвідділу внутрішніх справ. Правоохоронці, маючи, зі слів очевидців, словесний портрет підозрюваного, якого бачили в приміщенні лікарні, швидко його затримали. Злодієм виявився 42-річний лучанин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 2 Листопада 2013 13:57
У кожній лікарні є приватна охорона та медперсонал ,які отримують зарплатню.
Вася до дідо Показати IP 2 Листопада 2013 21:13
Правильно долой главврача, обнаглели медики у них в больницах уже воруют. А ще і Гриба треба викрити, дідо може він там коридором проходив га?
Макар Показати IP 2 Листопада 2013 15:18
Справно спрацювала міліція. А в медзакладах лікуються і злодії,і дописувачі цього сайту,і... Медперсонал має свої функції, лікувати.
Вчителька Показати IP 3 Листопада 2013 09:44
В лікарнях охоронці такі собі,а от зате ліфтери... таке враження,що вони проходили курси,як з людьми працювати, ну просто злі псяри,ну це ж треба таке де вони їх підшуковують? Напевно вони замість охорони там сидять,але нічого не бачать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus