USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У лучанина серед ночі знайшли наркотики

12 Травня 2013 08:00
Наркотичні засоби на вулиці міста вилучили у 18-річного місцевого мешканця працівники патрульної служби Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Молодик гуляв вулицями обласного центру. Близько третьої години ночі, помітивши правоохоронців, котрі несли службу з охорони громадського порядку, почав нервувати. Тож під час поверхневого огляду у нього виявили та вилучили паперовий згорток із подрібненою речовиною рослинного походження загальною масою 5 грамів.

Знахідку направили на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області.

У справі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За зберігання наркотичних засобів передбачено покарання у вигляді обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 12 Травня 2013 08:15
Громкое дєло розкрили. Аж 5 гр коноплі. А тим часом "важкі" наркотики вільно продають у популярних нічних клубах.
adams Показати IP 12 Травня 2013 08:50
Як при поверхневому огляді можна виявити згорток??? Хіба що він йшов і махав ним))) Треба було так і написати - "у кишені підозрюваного..."
hh Показати IP 12 Травня 2013 18:56
та підкинули сто пудов а тепер давай бабло шоб все 3амяти. таке с собой ніxто не носить ше й вночі. В3яв с собой пятку вбив і йди гуляй чистий
red Показати IP 13 Травня 2013 08:18
вау 5 грам молодці,і що тепер пермію їм,ідіть шукайте тих хто кілограмами торгує а не пацана шманаєте,який хотів розслабитись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus