USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькій маршрутці пасажир дав водієві кулаком у праве вухо

25 Вересня 2013 12:47
У Луцьку судили хулігана, який у стані алкогольного сп’яніння порушував громадський порядок, - інформує «Під прицілом».

Близько 21.00 на зупинці громадського транспорту «ЦУМ», що на пр. Волі,1, підсудний зайшов у маршрутку №11, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння. Чоловік спочатку нецензурно висловлювався в бік водія маршрутного таксі, а потім вдарив його кулаком в область правого вуха.

Водій маршрутного таксі відвіз хулігана до Луцького МВ УМВС України у Волинській області, внаслідок чого рух автомобіля по маршруту був призупинений на дві години.
Обвинувачений у суді свою вину визнав частково. Він розповів, що того дня вийшов із маршрутного таксі №47 на зупинці «ЦУМ», підійшов до дверей маршрутного таксі №11 та зробив зауваження водію маршрутки, оскільки той не виїжджав із зупинки та не давав іншим маршруткам висадити пасажирів на зупинці.
ЧИТАТИ ЩЕ: У МІСЬКРАДІ ПРОПОНУЮТЬ ЗАБОРОНИТИ МАРШРУТКИ
Також обвинувачений зауважив, що постраждалий водій виразився в його сторону нецензурними словами, після того виникла шарпанина. Він також стверджує, що першим удари потерпілому не наносив.

Свідок підтвердила, що обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, почав шарпати водія та виражатися нецензурними словами.
Своєю чергою, постраждалий підтвердив, що обвинувачений забіг у маршрутку, нецензурно висловлюючись, та вдарив його у праве вухо. Проте постраждалий на суворому покаранні не наполягав.

Таким чином, суд постановив визнати обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого статтею 296 частини1 КК України та призначив покарання у вигляді штрафу обсягом 8500 (вісім тисяч п'ятсот) гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Юрко Залупельний Показати IP 25 Вересня 2013 12:51
"У Луцькій маршрутці пасажир дав водієві кулаком у праве вухо" Эх, ну кто же в правое дает то... Надо было в левое и было бы все путем...
вася Показати IP 25 Вересня 2013 12:56
бідні шофери. їм там нелегко приходиться -то п2яні то неадекватні, хворі і так далі. правильно що заміс в міліцію.
Факт Показати IP 25 Вересня 2013 13:11
Це вина транспортного відділу міськради, котрий знаючи про так звані "стоянки" по маршрутах ниць не роблять щоб їх не було. А про те, як реагують маршрутчики на зауваження знають усі, хто їх робив.
зе бест Показати IP 25 Вересня 2013 14:02
В більшості випадків не можу пристати на сторону водіїв маршруток: везуть людей, як дрова, спішать, обганяють, зненацька гальмують...а внутрішньої культури і належного естетичного виховання серед них-пошукати. Вмикають дешеву музику на весь салон: шансон та ін., бридко слухати та їхати!
Руслана Показати IP 25 Вересня 2013 15:20
Досить часто у маршуртка їздить різна п,янь!Матюки, регіт на весь салон і ніхто зауваження не робить - ВСІ БОЯТЬСЯ!!!Дати б по вухам таким пару разів і ще копня і викинути з маршрутки, от тоді б був порядок!!!А водії часто це все терплять, а цей видно не стерпів!я одного разу зробила зауваження молодикам, які вели себе гірше свиней, то ми сварилися 10 хвилин, жоден із пасажирів не заступився. всі тупо мовчали й дивилися у вікно!!!Отак і живемо в цій байдужості...
Анатолій Показати IP 25 Вересня 2013 15:30
Непереживайте скоро Соколовська відмінить маршрутки і всі культурно по графіку будуть їздити маршрутками.
Анатолій Показати IP 25 Вересня 2013 15:33
Перепрошую . Всі будуть їздити тролейбусами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus