USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцькій висотці замерз на смерть сантехнік

21 Грудня 2009 18:14
У підсобці 9-поверхового житлового будинку на проспекті Грушевського в Луцьку знайшли мертвого сантехніка. Медики констатували: чоловік загинув через переохолодження.
 
Тіло 52-річного Олександра знайшли о 9-й ранку. Востаннє чоловіка бачив його напарник ще у п’ятницю. Чоловіки випивали разом, а потім кожен пішов по своїх справах.
 
Саме колега Олександра сьогодні забив на сполох, адже ніде не міг знайти друга. Під час пошуків він в першу чергу заглянув до під’їзду згаданого будинку і побачив, що на дверях не висить замок. Очевидно, що із середини хтось замкнув двері, - пише Луцький інформаційний портал.
 
Працівники міліції доправили труп у судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. За попередніми даними, смерть настала внаслідок обмороження, слідів насильницької смерті не виявлено.
 
Син потерпілого розповів, що їхня родина вже давно не дивується зникненням батька на декілька днів, адже таке бувало і раніше, тому чоловіка ніхто відразу не почав шукати.   
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus