USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькому районі батько вбив чотирирічну доню, а тіло сховав у криниці

17 Червня 2008 20:55

10 червня 2008 року до чергової частину Луцького райвідділку УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про нещасний випадок, що трапився у селі Суховоля Луцького району. Про це «Волинським новинам» повідомили Олександр Романчук та Ірина Новосад у відділі зв\'язків із громадськістю УМВС у Волинській області.
На подвір\'ї нежилого господарства у колодязі знайшли труп маленької Анастасії Л. 2004 року народження, жительки цього ж села. Відразу на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група райвідділу міліції та працівники МНС, які й дістали тіло дитинки з колодязя. Під час проведення розтину тіла судмедексперти встановили, що смерть Анастасії настала внаслідок тілесних ушкоджень, а не в результаті утоплення, як всі думали. В ході розслідування працівники міліції визначили коло осіб, які могли б бути причетними до страшного злочину. Найпершим під підозрою опинився батько маленької дівчинки. 27-річний Юрій вже був чотири рази судимий за крадіжки та хуліганство - він лише нещодавно у березні 2007 вийшов із місць позбавлення волі.
До села Суховоля сім\'я загиблої Анастасії приїхала жити у травні 2008 року із Рівненщини. Крім Насті, у Юрія є ще двохмісячний хлопчик. Дружина підозрюваного неодноразово терпіла знущання від чоловіка, їхню сім\'ю аж ніяк не можна назвати благополучною. А якраз того дня жінка була відсутня, і лише після її повернення дівчинку почали шукати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus