USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – ДТП за участю чотирьох авто. ФОТО

27 Листопада 2013 08:12
На вулиці Рівненській у Луцьку у ДТП постраждали чотири автомобілі – найбільше дісталося автомобілю КІА.

Аварія сталася близько 17:30 26 листопада неподалік повороту на вулицю Козакова. Саме туди мали намір повернути три автівки, які рухалися зі сторони Київського майдану, - інформує ВолиньPost.

Як розповідають учасники ДТП, їхні автомобілі загальмували аби повернути вліво на вулицю. В цей момент у жовтий автомобіль «Фольксваген» врізався легковик КІА. Удар спричинив ланцюгову реакцію і машини по черзі зіштовхнулися.

На щастя, обійшлося без людських жертв. Найбільше в аварії постраждав саме автомобіль КІА. На місці водія спрацювала подушка безпеки.

Учасники ДТП кажуть, що викликали працівників Державтоінспекції, які, ймовірно, і відправлять водія КІА на експертизу щодо вмісту алкоголю в крові. Додамо, що аварія трапилася неподалік пішохідних переходів. Водії кажуть, що дорога була не слизька.

Водій КІА каже, що «хотів в'їхати в іншу дирочку», але це не вдалося.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ігор Показати IP 27 Листопада 2013 08:42
Якщо це та КІА де водію 50+ років то не дивно. Мужик явно їздити невміє. Я нещодавно теж на Рівненській ледь уникнув ДТП коли цей м***дак почав перестроюватись в інший ряд не глянувши в дзеркало.
Paulo Показати IP 27 Листопада 2013 09:04
Вчора на Рівненській біля горезвісної п'ятиповерхівки на пішоходному переході збили жінку.
Таїса Показати IP 27 Листопада 2013 11:56
за кермом КІА був Дмитрук Роман Степанович, пройдисвіт, яких світ не бачив!
Юля Показати IP 27 Листопада 2013 14:04
Половина з того шо тут написано брехня.Ніякої міліції ніхто не викликав, просто хлопці буса вирішили в легкий спосіб заробити гроші.Але це нічого, хто знає що може трапитися з ними...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus