USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Не надав перевагу в русі: у Луцьку Renault влетів у Volkswagen. Фото

27 Квітня 2023 13:15
ДТП за участю двох авто сталася вчора близько 16 години на вулиці Глушець.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині.

На місці події поліцейські встановили, що керманич авто Renault рухався другорядною дорогою й не надав перевагу у русі вантажному автомобілю Volkswagen, який рухався головною. В результаті чого й трапилася ДТП.

На щастя, в автопригоді ніхто не травмувався, лише транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

На порушника правил дорожнього руху інспектори склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило механічні пошкодження) КУпАП.

Патрульні нагадують, що згідно з п.п. 16.11 ПДР, на перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається другорядною дорогою, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до цього перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їхнього подальшого руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus