USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку біля військового ліцею знайшли боєприпаси

30 Вересня 2010 10:24
Волинські піротехніки 28 вересня ліквідували арсенал боєприпасів, виявлених на території Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.
На підозрілі предмети, схожі на вибухонебезпечні, натрапили робітники, які копали котлован для басейну у подвір’ї військового навчального закладу. Будівельники припинили подальшу роботу й повідомили про знахідки рятувальників за номером «101», інформує прес-служба ГУ МНС у Волинській області
На місце події оперативно прибула група піротехнічних робіт на чолі із начальником відділу цивільного захисту Головного управління Анатолієм Свірським. Вони з’ясували, що виявлене «залізяччя» украй небезпечне: ретельно обстеживши прилеглу територію, піротехніки підняли із землі 7 мінометних мін, 7 артснарядів, 1 протитанкову міну та 72 набої й транспортували їх до майданчику підриву.
Рятувальники нагадують: якщо ви натрапили на предмет, схожий на вибухонебезпечний, за жодних обстави не зачіпайте його. Огородіть місце знахідки та повідомте рятувальників за номером «101».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus