USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку чоловік врятував життя літньому подружжю. ВІДЕО

30 Листопада 2010 15:23
У Луцьку шестеро п’яних молодиків на зауваження пасажирів автобуса відреагували кулаками.
З відпочинку за містом вони поверталися автобусом. Штовхались, кепкували з пасажирів, голосно лаялись. Припинити усе це вирішив пенсіонер-дачник, інформує «НТН».
Однак дідуся та його дружину хулігани виволокли з салону і заходилися бити.
«В цей час повз них проходив член громадського формування «Варта порядку», котрий побачив ці неправомірні дії і вирішив допомогти громадянам відновити їх порушені права, – розповідає помічник начальника Луцького МВ УМВС України в області Олег Плазовський. – Його спроби відновити ситуацію, направити в потрібне русло, виявилися марними, після чого він дістав травматичну зброю. Зробив кілька пострілів у повітря».
Однак і це агресивних хуліганів не зупинило. Залишивши літню пару з дружиною стікати кров'ю на асфальті, пияки кинулися до власника травматичної зброї. Хтось налетів ззаду, ще троє накинулося спереду.
Підвестися на ноги чоловік зміг, коли приїхала швидка.
«У їх діях, в їх активності не було видно, що вони перебувають у стані сильного алкогольного сп’яніння, – розповідає постраждалий Валерій Іноземцев. – Вони діяли досить чітко, групою, завдавали удари точно в ціль. Зламали мені руку, розбили голову, завдали удар по голові цим металевим предметом, і, бачачи, що я лежу без руху, знову накинулись на цих літніх людей».
Коли побачили, що до них прямує міліцейський автомобіль, розбишаки кинулися тікати. З собою прихопили трофейного пістолета та мобільний телефон скалічених пенсіонерів.
Уже наступного ранку п'ятеро із шести нападників опинилися в міліції. Виявилося, всі вони мешканці одного під'їзду, мають по 20 років.
Доки слідство збирає матеріали, миротворця, котрий намагався погасити конфлікт, уже преміювали. Кажуть, якби він не взяв удару на себе, ця бійка для пенсіонерів могла стати фатальною.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
VSC Показати IP 30 Листопада 2010 15:48
Парень ты герой. Только помни, первым сразу на поражение, а последний тогда уже в воздух. Плевать на законы, когда перед тобой быдло. Выздоравливай.
Helge до VSC Показати IP 30 Листопада 2010 22:11
Чему учишь, ламер? Первый - ВСЕГДА вверх - предупреждение и все такое - ОДНОЗНАЧНО сработает в пользу стрелявшего при рассмотрении дела прокурором, судом - если подстрелишь нападавшего и будут устанавливать пределы необходимой самообороны... Впрочем, тем кто служил в армии и ходил в караулы - это объяснять не надо, а остальные дойдут до этого практическим путем, когда устанут носить взятки следакам и судьям))) На первой пуле, как правило, ВСЕГДА (когда оружие чищенное)отсутствует пороховой нагар, что элементарно устанавливается экспертизой. Так что - первый - ВВЕРХ, остальные - в цель!!!
VSC до Helge Показати IP 1 Грудня 2010 17:05
Да? Ты о чем , о боевом? А, я о резиностреле. Поинтересуйся у криминалистов. Парень уже стрелял в воздух, теперь спроси него, чем закончилось.
Лучанин Показати IP 30 Листопада 2010 16:42
підарасня малалєтня, а парню від дякую.
Лада Показати IP 30 Листопада 2010 17:40
гопота чортова,вбивати ТАКЕ,потворисько, треба. А мамаши ше відкуплять...Чоловік молодець!
Advokat Показати IP 30 Листопада 2010 19:03
slyhajy4u jhnjy manery spilkyvannja i vzagali jhnjy "movy" to ze prosto zah. mij sobaka gavkae melodijnishe....
маруся007 Показати IP 30 Листопада 2010 19:11
"проходив член громадського формування «Варта порядку»? Побільше таких. І чому їх не кілька чоловік? Варто запровадити такі собі дружини. А то увечері переживаєш чи дійдеш додому після роботи. Боїшся двоногих та чотирилапих. Бо в тих і тих, бачте, гуляють гормони!
Арт Показати IP 1 Грудня 2010 10:42
Кого вы учите?! Валера боевой офицер, имеющий немалую выслугу в элитный войсках. Так держать, дружище!!!!! Ты всегда был и есть честным и порядочным человеком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus