USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку двоє в медичних масках пограбували банк

13 Травня 2010 15:05
Близько 9-ї години на проспекті Відродження в Луцьку невідомі зі зброєю пограбували відділення банку «Фінанси та кредит».

Як стало відомо «СіД ФМ» із джерел, що заслуговують на довіру, двоє невідомих зайшли у відділення банку «Фінанси і кредит», що на проспекті Відродження, 4. На них були медичні маски та рукавички.

Підійшовши до невисокої перегородки, що відділяє касирів від клієнтів, молодики взялися показувати акробатичний номер. Один із них підставив коліно своєму спільникові і той, із легкістю перестрибнувши перегородку, приземлився за нею.

На той момент у відділенні, яке до речі, не охороняється, було четверо працівників – двоє чоловіків і двоє жінок, котрі навіть не чинили опору. Зловмисники, пригрозивши їм зброєю, забрали гривні, долари та євро.

Якщо перевести в національну валюту, улов виявився солідний - приблизно 400 тисяч гривень. Розбійники «обчистили» банк за лічені хвилини і втекли.

Оговтавшись, банківські працівники викликали міліцію. Співробітники державної служби охорони приїхали за якихось п’ять хвилин. Їм довелося їхати з вулиці Дубнівської, а не від готелю «Лучеськ», де вони зазвичай базуються.
Іронія долі в тому, що саме на Дубнівській проходили навчання, на яких луцькі міліціонери рятували КП «Луцькводоканал» від псевдо терористів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ладомир Показати IP 13 Травня 2010 17:58
Во дають. Молодці :) І одні, і другі, і навіть треті (міліція) :). Розвеселели. Особливої уваги можна надати факту, що працювало 4 чоловіки всього, а от охорони нема. Банк економить на охоронцях. Як то кажуть "скупий платить двічі" а "дурний – постійно".
андреас Показати IP 13 Травня 2010 18:49
Висновок,працівники міліції могли бути до цього причетні.тому-що знали,що в цей день проводяться навчання по вул.Дубнівській.
Гуцул до андреас Показати IP 13 Травня 2010 23:35
:)))))))))))))
ВОва Показати IP 13 Травня 2010 20:17
давно пора
Читач Показати IP 14 Травня 2010 15:37
Ото да правильно. Бандити накрали ы в них вкрали -то не в нас в быдного люду. Ми банків не можемо відкрити, бо не можемо так красти , як вони.Молодцы хлопцы так давайте,дерзайте.Ще пару банків грабаніть
а Показати IP 14 Травня 2010 18:24
Мы точно - скособоченный народ : совершено уголовное преступление (в любой стране считается таковым)и почитайте комменты ! УРА ! ТАК И НАДО ! Кошмар. Дикость. Сами себя не любим и не уважаем. Не даром "Бутырка" в Луцке собрала аншлаг. Некоторые еще и с детьми (!) приперлись !Откуда такое сочувствие уголовникам ? Ну , я понимаю - президент ...с трудной судьбой ... а остальные ?Точно у народа крыша от сериалов едет.
))) Показати IP 14 Травня 2010 23:17
мля А навчись розмовляти Українською, Оленю москальський.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus