USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на карантин закрили школу-інтернат

10 Грудня 2009 08:36
На карантин закрили НВК «Загальноосвітня школа-інтернат – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою», що у Луцьку на вулиці Дубнівській, 30.
 
Начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель розповів «ВН», що у школі-інтернаті захворіло близько 40 % учнів. Саме тому відсьогодні її закрили на карантин.
 
«Карантин триватиме 10 днів. У інших школах захворюваність учнів тримається на рівні 3 %. «Вогнищами» захворюваності є школи № 22, 10 та 9», - зазначив Федір Кошель.
 
Чиновник додав, що у Луцьку - «передепідеміологічний поріг».
 
На 8 грудня, на грип та ГРЗ у Луцьку захворіли 425 чоловік, із них – 260 дітей. У 25 чоловік був діагностований грип.
 
До луцьких лікарень потрапило 4 мешканці обласного центру Волині, зокрема, двоє дітей.
 
Наразі, у медичних закладах Луцька перебуває 22 пацієнти із діагнозом «пневмонія». Проте, це вже звичайна вірусна пневмонія, а не ускладнення грипу.
 
Заступник начальника управління освіти Луцької міської ради Лілія Кревська підтвердила, що у школі-інтернаті захворіло 38,8 % учнів, тому її закрили на карантин.
 
Лілія Кревська додала, що із завтрашнього дня відновлять моніторинг відсутності учнів через хвороби у луцьких школах.
 
Учора на карантин мали закрити ще одну із луцьких шкіл, проте цього не сталося. Директор луцької школи-ліцею № 22 Василь Ольхович зауважив, що у школі було два класи, де кількість хворих на грип та гострі респіраторні захворювання перевищувала 50 %. Проте учні вилікувалися і відвідують уроки, тому потреба карантину зникла.
 
«ВН» дізналися, що вчора у школі № 22 на заняття через хвороби не з’явилося 169 учнів. Загалом, у школі навчається близько 1260 школярів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus