USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на переході автомобіль збив жінку

8 Листопада 2010 10:23
На автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече 6 листопада «Мерседес» наїхав на пішохода.
Автомобіль рухався з Луцька до Ковеля, а чоловік ішов у зустрічному напрямку проїзною частиною дороги, повідомили в УДАІ УМВС України в області.
У результаті пригоди пішохід з відкритою черепно-мозковою травмою, забійною раною лоба доставлений у Ковельську центральну райлікарню.
Ще один пішохід постраждав цього ж дня ввечері у Луцьку на перехресті вулиць Ковельської і Червоного Хреста.
Автомобіль «Пежо-405», яким керував мешканець села Гірка Полонка Луцького району, їхав вулицею Ковельською від Набережної в напрямку Червоного Хреста і наїхав на 60-річну жінку, яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.
Із закритим переломом правої променевої кістки, закритим переломом обох кісток лівого передпліччя, підшкірною гематомою чола її доставили в центральну міську клінічну лікарню.
Надавши необхідну медичну допомогу, медики відпустили її додому.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus