USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку невчасно компенсовували кошти на лікування

29 Березня 2011 14:42
У Луцьку зафіксовані випадки, коли виплати грошової компенсації замість санаторно-курортної путівки та компенсації вартості самостійного санаторно-курортного лікування, яка передбачена ст. 29 Закону України "Про реабілітацію інвалідів в Україні" проводилbся не вчасно.

«Грошова компенсація виплачується особам через два роки після звернення із заявою про виділення путівки або виплату грошової компенсації, якщо вони протягом цього періоду не одержували безоплатної санаторно-курортної путівки», - розповів 28 березня заступник прокурора міста Луцька Олег Юрченко.

«Під час перевірки, яку проводила прокуратура міста, встановлені випадки порушення строків виплати вказаної грошової компенсації», - пояснив заступник прокурора.

Зокрема, інвалід Великої Вітчизняної війни Микола П., який 13 березня 2008 року звернувся з заявою про відшкодування йому грошової компенсації взамін санаторно-курортної путівки, отримав вказану компенсацію лише в серпні 2010 року, - навів приклад порушення Юрченко.

Крім того, мали місце випадки порушення черговості в проведенні цих виплат та черговості забезпечення дітей-інвалідів протезно-ортопедичними засобами.

Факти порушення черговості було встановлено і при забезпеченні інвалідними колясками дорослих інвалідів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus