USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку пасажир розірвав протокол ДАІшників. ВІДЕО

2 Квітня 2011 11:42
У Луцьку працівники ДАІ склали протокол за порушення правил дорожнього руху, а пасажир, який їхав з водієм-порушником, вирвав документ з рук інспектора і порвав його.
ВАЗ-2101 зупинився на пішохідному переході і, рухаючись заднім ходом, порушив дорожній знак «в'їзд заборонено». Про пригоду розповів інспектор ДПС Олександр Поліщук, – інформує НТН.
«Під час складання протоколу про порушення ПДР до нас підійшов пасажир, який назвався вітчимом водія, вирвав з рук водія протокол і порвав його, – каже Поліщук. – При цьому він вів себе агресивно і розмахував руками».
Затриманий же Олександр Левчук запевняє, що працівники ДАІ стояли на недозволеному місці.
«На пішохідному переході, як нас зупиняли, – стверджує Левчук. – Пізніше вони переїхали на зупинку, де не можна також стояти автомобілям. Вони стояли там. І все. Вони більше порушують, чим ми».
Натомість водій «Жигулів» погодився, що порушив правила, і навіть підписав протокол, зобов'язавшись за кілька днів сплатити штраф.
Така покірність хлопця вітчима й роздратувала. Щоправда, тепер каже, бланк порвав випадково.
«Ну, я хотів, в принципі, подивитися, і витягнув у працівника ДАІ, а протокол порвався…» – пояснив Левчук.
Зіжмаканий, склеєний аркуш – тепер головний речовий доказ конфлікту на дорозі.
«Зі сторони пасажира – той, який розірвав – це дрібне хуліганство. А на водія буде складено протокол про порушення правил дорожнього руху», – розповів інспектор сектору УДАІ Волинської області Олександр Паламарчук.
Чи насправді був бешкет на дорозі – з'ясовуватиме комісія. Якщо вину пасажира ВАЗа підтвердять, за свою витівку він сплатить штраф, відбуде адмінарешт чи виконає громадські роботи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Комбайнер Василько Показати IP 2 Квітня 2011 11:53
Луцьке ДАІ тільки хабарі бере. Тут чоловік не дав так вони провокацію влаштували
Andrij Показати IP 2 Квітня 2011 18:48
damaxalusja do bidolagu, vin i tak pereljakanuj na svoij "kopijzi".... treba zurnux kozliv na inomarkax za jajzja bratu, jzdjat jak xo4yt a daishnuki jx bojatsja spunjatu....
slw до Andrij Показати IP 3 Квітня 2011 07:22
+++тому що на копійці!!!
йцукен Показати IP 3 Квітня 2011 09:08
Andrij: вчись правильно використовувати транслітерацію. а то вже за тими онлайн іграми зовсім висушили свій мізжечок. Затверджені в Україні правила транслітераці: http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=55-2010-%EF
zelenuj Показати IP 3 Квітня 2011 22:17
бідолашка на копійці! Не вміє тримати себе в руках! Любий штраф можна апелювати в суді. Тим більше що місце розсташування працівників ДАІ можна було б і зафіксувати на фото.
Cаша Показати IP 4 Квітня 2011 12:19
Та кого ж їм щемити, як не водіїв Москвіча і Жигулі, ну може ще Ланоса. Не того ж Дядька, який на Прадо летить так, що фуражка в кювет злітає. А цим легко навішати лапши на вуха. Історію про те як дружина депутата ледь не вбила співробітника ДАІ при виконанні вже замяли і навряд чи хто згадає.
zelenuj Показати IP 4 Квітня 2011 22:12
Не зам*яли! Справа знаходиться в УМВС та на контролі в прокуратурі. Проводиться експертиза транспортного засобу. Просто дана справа прозвучала та забулася в масах, тому всі й думають що зам*яли. А працівник ДАІ отримав перелом гомілки. "Ледь не вбила"- це перебільшення...
itawaynaf Показати IP 4 Грудня 2011 19:25
:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus