USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку під час ДТП травмувалися троє пасажирів таксі. ФОТО

23 Вересня 2013 14:00
ДТП трапилася на вулиці Конякіна,19, приблизно о 13:00. На дорозі не розминулися два автомобілі, а саме: «Ауді» з таксі марки «Chery Kimo».
На момент аварії у таксі перебувало троє людей – чоловік та дві молоді жінки. Як стало відомо одна з пасажирок отримала травму спини, інформує ТРК Аверс.

Водій Chery Kimo дорожньо-траснпортну пригоду прокоментував так: «Нікого не було. Почав розвертатися. Включив лівий поворот і дивлюся - він мене вже доганяє. Мені не було куди втікати. Отак і получилося».

Працівники ДАІ на подію їхати не поспішали. Їх не було хвилин 20 після виклику. Рух транспорту на цьому відрізку дороги був ускладнений. На місці ДТП утворився затор.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
В нас Показати IP 23 Вересня 2013 19:20
тупі правила, під мажорів. В німця якщо ти перевищив швидкість і влетів в ДТП, хоч ти і був на своїй полосі і т. д., то винуватий, бро перевищив щвидкість. А в нас на мосту перемоги бехою на швидкості 160 врізався в жигулика, то він не виноват. Водій жигулика винуватий, так як він на жовтий зупинився, бо, бачте, не глянув в дзеркало, що беха за ним...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus