USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку подушка ледь не вбила жінку

27 Серпня 2010 11:05
Лучанка ледь не задихнулася у власній квартирі через те, що під нею від сигарети загорілася подушка.

Про це розповіли 27 серпня у Центрі пропаганди ГУ МНС у Волинській області

26 серпня близько 17:00 увагу мешканців п’ятиповерхового будинку на проспекті Грушевського у Луцьку привернув запах диму у під’їзді.

Стривожені сусіди зателефонували на «101» і повідомили, що у квартирі на п’ятому поверсі трапилася пожежа, а у приміщенні, ймовірно, перебуває господиня.

Прибувши на місце події, бійці МНС на чолі з начальником варти Василем Григорчуком одразу ж вирушили до помешкання на порятунок людині.

У щільно задимленій кімнаті вони розгледіли жінку, яка лежала на дивані, а під нею тліла подушка. Рятувальники винесли жінку з приміщення. Допомога медиків їй не знадобилася – 48-річна лучанка почувалася добре.

За кілька хвилин рятувальники приборкали пожежу в квартирі. Вогонь знищив подушку та пошкодив диван.

Якби сусіди вчасно не викликали рятувальників, життя жінки могло б обірватися у заповненій отруйним димом квартирі, а матеріальні збитки були б незрівнянно більшими, - кажуть рятувальники і нагадують про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

Як з’ясувалося, до пожежі призвела необережність господарки під час куріння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus