USD 39.85 40.20
  • USD 39.85 40.20
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку п’яний даішник показав, як не треба їздити. ФОТО

13 Листопада 2009 11:43
Дорожньо-транспортна пригода, головною дійовою особою якої був п’яний даішник, сталася сьогодні в обласному центрі, інформують «Волинські новини».
Близько 10-ї години ранку навпроти приміщення риббази, що на вулиці Конякіна у Луцьку, даішник (судячи із форми одягу) приватним автомобілем BMW виїхав на тротуар та втаранився у паркан однієї із житлових багатоповерхівок. На місце пригоди відразу прибуло два автомобілі працівників дорожньо-патрульної служби.
 

Водій BMW був добряче «під мухою», адже після скоєного навіть не зміг самотужки вийти з авто і навіть задрімав за кермом. Молодого порушника виводили із машини працівники автоінспекції. При цьому вони емоційно висловлювали своє невдоволення вчинком колеги. До того ж поруч перебували репортери місцевих ЗМІ, які фіксували подію з допомогою відеокамери та фотоапарата.
 

На щастя, обійшлося без людських жертв. Винуватець автопригоди також не отримав травм.
Очевидці розповіли, що перед тим, як ввігнатися у металевий паркан, «страж порядку» добряче попетляв проїжджою частиною і цілком ймовірно міг спровокувати аварію з більш сумними наслідками. А мешканці будинку, до якого належить металева загорожа, схвильовані іншим: хто тепер відремонтує пошкоджене.
 

Начальник сектору моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю УДАІ Віктор Главічка у коментарі «ВН» повідомив, що наразі винуватець ДТП доставлений на експертизу для виявлення рівня вмісту алкоголю в крові. Проте його співробітники, які були на місці події засвідчили: неозброєним оком було видно, що 22-річний сержант, який працював в органах усього кілька місяців, був п’яний.

«ДТП оформили, взяли свідчення, наразі проводиться службове розслідування. Працівник однозначно буде звільнений з органів МВС», – заявив Віктор Главічка.
Працівники ДАІ підтвердили, що BMW чорного кольору, яким намагався кермувати сержант, був зареєстрований на його батька. «Колишній» даішник о 7 годині ранку здав нічну зміну – саме тому на горе-водію була службова форма.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
VSC Показати IP 13 Листопада 2009 11:51
Супер, только не надо говорить, что это единичный случай. Просто корреспонденты вовремя подсуетились и обнародовали факт.
Українець Показати IP 13 Листопада 2009 12:11
Якщо він щойно здав зміну в такому стані,то що ж він робив на зміні і чи не такі самі ті даішники,кому він здавав зміну.
домовичок Показати IP 13 Листопада 2009 12:12
Вот шо наші стражі собі дозволяють! Але це ж тільки вершина того пяного айсберга!
Roma Показати IP 13 Листопада 2009 12:24
Доволі непогана машина була у 22річного сержанта, видно добре працював,особливо у такому стані.
Yura Показати IP 13 Листопада 2009 12:24
Працівник однозначно буде звільнений з органів МВС», – заявив Віктор Главічка. Это ещё посмотрим ! Смотря под каким он "крылышком" . Проходили уже !!!!
Дядечко Показати IP 13 Листопада 2009 12:27
Сказати що буде далі? Експертиза НЕ виявить у порушника стану сп'яніння, ДТП оформлять як якесь дрібне порушення. Журналісти ВН, тримайте даний інцидент на контролі, щоб побачити чи я правий.
Николай Показати IP 13 Листопада 2009 12:34
Не, скорее всего это дело на тормозах не спустят.Уже прошла огласка.Полетит тот дайец с треском.Да и ситуация из разряда "нарошно не придумаешь":Водитель Госавтоинспекции совершил дорожно - транспортное происшествие в нетрезвом виде и при униформе.
Дядечко Показати IP 13 Листопада 2009 12:37
Огласка як пішла так і пройде. А 22-річний даїшник на такому авто - не простий хлопець "з села після армії", а явно чийсь синок.
вого КРОК Показати IP 13 Листопада 2009 12:48
Люди як вам не соромно!!Героїчний,мужній сержант виконував складне завдіння батьківщини,цілу ніч тестував роботоздатність працівника ДАІ під дією великої дози алкоголю.Він пішов на самопожертву заради колег та нас з вами й як Гастелло скерував свій BMW в ворожий паркан(понаставляли!!)Пропоную негайно припинити нападки на сержанта й ходатоййсствоваати про присвоення йому звання "Заслужено-ДАУН РОКУ"!!!
MassimoUA Показати IP 13 Листопада 2009 12:56
Оце так залет. Як тепер вони будуть хабарі брати за їзду в нетвирезому стані...
Валентин Показати IP 13 Листопада 2009 12:59
"22-річний сержант, який працював в органах усього кілька місяців, був п’яний." - нармально сержант заробляв - за кілька місяців і BMW вже є! )))) Луценко казав "Когупції в огганаг МВС немає!!!" )))
Ласковая Показати IP 13 Листопада 2009 13:03
Я бачила цей жах на власні очі. Він не просто в"їхав у паркан, він летів з протилежного боку від цього місця на шаленій швидкості через зустрічну полосу, перед переходом і перед магазином, а зупинив його паркан. Добре, що ніхто в цей час не виходив і не заходив у магазинчик "Макс" і не переходив дорогу.Це було дуже жахливо.Я ще досі не можу отямитись, коли згадую.
XXX Показати IP 13 Листопада 2009 13:07
Так, этим уродам корумпированым и нужно, на наваровных деньгах далеко не уедешь!!!!!
gogi Показати IP 13 Листопада 2009 14:15
там усих тих сук треба посадити, прикриють це діло однозначно. Сержант на власному авто переслідував злочинця, але на рівній дорозі в нього лопнуло колесо і він не впорався з керуванням та зіткнувся з парканом, внаслідок удару знепритомнів та отримав шок. Будуть намагатись вигородити того підара малого
Вартовий на підтримку "Кроку" Показати IP 13 Листопада 2009 14:16
Відверта диверсія! Встановлений у незаконний спосіб у непередбаченому Гепланом місці паркан, що не відповідає санітарним та екологічним вимогам перешкодив оперативним діям мужнього офіцера - абстинента, віруючої людини, батька сімох дітей!
Mentyara Показати IP 13 Листопада 2009 14:23
Насправді працівник ДАІ ніколи не порушував ПДР, він навіть затонував власне авто (як і більшість службових), щоб інші водії не могли бачити, як він плаче, коли бачить як інші порушують. І в цей ранок він спокійно собі їхав, як раптом машина сказилася, набрала швидкість і, зробивши 2 розвороти на 360 градусів, перелетіла зустрічну смугу (від зіткнення з вантажівкою врятувала тільки реакція водія останньої і юзом на пузі (тупий німець недорозрахував підвіску і колеса "лягли") легенько вперлась носом в паркан. Очевидцям на 40му кварталі за декілька хвилин перед тим була масова галюцінація, в якій вони бачили як БМВ мало не збило жінку на переході і не протаранило запорожець. І водій був зовсім не п'яний, а просто вдарився і не міг самостійно йти, а лікарів не хотів турбувати бо дуже добрий, і очевидців не посилав матом, то їм здалося. А горілкою від нього пахне ще з дитинства (з тих пір як його "маменька уронила"). А говорити толком не міг бо був в шоці і здарив сильно ребра і був в шоці.
Юка Показати IP 13 Листопада 2009 14:43
ось вам і "страж народа"! А такий молодий, все попереду БУЛО!
VSC Показати IP 13 Листопада 2009 15:04
Повеселили :)
Yura Показати IP 13 Листопада 2009 17:35
Интересно , он это всё прочитает ? Хотя бы после завтра .
Таня Показати IP 13 Листопада 2009 18:23
І таке частенько стається зі сторони даїшників або працівників правопорядку, адже вони розуміють що ніхто їх не контролюватиме. А якщо порушив навіть на власній машині завжди знайдеться корочка в кармані. Я не вірю, що йому за це щось серйозне буде. Відплатиться! Хоча прикро, що в нашій державі таких випадків все більшає і більшає. Мають бути і виконуватися суворіші закони для таких горе-водіїв.
Українець Показати IP 13 Листопада 2009 20:51
Ющенко дав нам свободу.Тільки кожен це зрозумів по своєму.От так іди по тротуару,а якась падлюка п"яна,та ще й мєнт наробить біди.
seal Показати IP 13 Листопада 2009 23:37
Та це ж він після важкої ночі трішки простудився і прийняв "таміфлю". А попереджали ж медики, що можливі побічні реакції. Ну, а якщо серйозно, то з органів потрібно гнати не лише цього горе міліціонера. Адже, судячи з району аваріїї, він тільки що виїхав з території міського ДАІ. Значить там він і випивав. І я не думаю, що він це робив сидячи перед дзеркалом, а явно зі своїми співслужбовцями. А черговий по ДАІ мусив би бачити в якому стані даній міліціонер сідає за кермо. Чи вони, можливо були разом? Так що керівництву ДАІ є над чим призадуматись. Я не сумніваюся, що буде проведене відповідне службове розслідування і "викопана велика братська могила", оскільки справа набула чималого розголосу. Ну а журналісти, думаю, проконтролюють це.
BUBU Показати IP 14 Листопада 2009 02:28
Ця людина не винна. Вона після роботи захотіла попити рідини. Пішла в магазин і купила рідину, яка реалізуэться в магазині, де продаються продукти харчування. Вона купила рідину, яка називаеться горілка, чи вино, чи пиво. Цей продукт е продуктом харчування - продаеться ж в магазинах разом з хлыбом, молоком, мясом, ковбасою, сиром. Людина попила ціеї рідини. І що тут з цього. А те що вона розбила свою власну машину, зруйнувала паркан вона не винна, адже людина купила рідину, яка дозволяетіся до вживання. І як що ця рідина змінила поведінку людини, то за це вона не повинна нести покарання. Збитки які сталися повинна покрити сама держава, яка дозволяе реалізовувати продукт, що змінюе стан людини. Цю людину не можна звільняти. Вона не винна в своему вчинку. Цей вчинок стався з причини того,що вона хотіла всього навсього попити якусь рідину і в продуктовому магазині кпила гоілку. Як щоб ця рідина продавалася б у скобяному магазині де реалізуються цвяхи, коси, лаки, фарби, тоді б можна було б вміняти негативний вчинок цій людині. А те що сталося, сталося лише тому, що людина хотіла попити і вибрала в продуктовому магазині рідину,що змінила його стан. Так що те що сталося, сталося лише тому, що після нічног чергуавання людина захотіла поїсти і вона покушала. І тепер її звинувачують за що? За те що вона захотіла їсти?
Сергій Показати IP 14 Листопада 2009 03:54
Стаття очевидця → http://pav5320.ya.ru/replies.xml?item_no=54211 Жаль не сфотографував…
OrestN Показати IP 15 Листопада 2009 07:24
цей випадок ще одне свідчення в якому стані знаходяться наші стражі порядка. сама корумпована держструктура для якої закон не писаний. це, видно, агонія старої, збанкротілої ющенківської влади: "бандити, любі друзі, сидітимуть у тюрмі!"
seal Показати IP 18 Листопада 2009 00:02
Справедливість восторжествувала. Сьогодні в Надзвичайних новинах по ICTV показали сюжет про нашого горе міліціонера і повідомили, що його таки звільнено.
Руслана Показати IP 14 Листопада 2010 22:15
Звичайно прикро за вчинок працівника ДАІ. Я радилаб піти до церкви і помолитись Богу, що все так вийшло, бо могло б бути і в стократ гірше.Цінуйте своє життя, благополуччя рідних і оточуючих.Молюся щиро за Вас, бо вірю що це звичайна випадковість
Сергій до Руслана Показати IP 29 Листопада 2010 12:54
Це не випадковість. Бо часті випадковості стають закономірностями. У нас в Коростишеві позавчора в лісі, ДТП створили два високопосадовця ДАІ ,заре іде запекле замітання слідів, Інспектори Савинець Горобей та ін вже з кожного скутериста збиають по 50гр на ремонт авто начальника!
maverick Показати IP 18 Січня 2013 22:23
при Кравчуку та Кучмі на дорогах у свої кармани грабили всіх ,кого можна було , Заборонили їм брати штрафи ,почали забирати посвідчення водія і відсилати в суди Заборонили забирати посвідчення водія ,перестали виходити на дороги і виконувати свої обовязки,хотіли щоб їм вернули можливість брати штрафи на дорозі, Коли штрафи повисили ,то вони почали наживатися за втрачені роки, Зараз

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus