USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку в дворі будинку пограбували 10-річну дівчинку

28 Листопада 2013 11:49
До чергової частини Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області звернувся 33-річний мешканець Луцького району. Чоловік повідомив, що у його 10-річної доньки невідомий вирвав із рук мобільний телефон. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Дівчинка гралася з подругами у дворі будинку, що в обласному центрі. У цей час до них підійшов незнайомець і, взявши її за руку, відвів за будинок, де, застосовуючи фізичне насильство, забрав мобільний телефон. На сполох забили друзі дівчинки, які гралися з нею у дворі, вони й повідомили про це дорослим.

За лічені хвилини на місце події прибули співробітники роти патрульної служби. За гарячими слідами зловмисника затримали. Грабіжник саме намагався покинути місце скоєння злочину. Слід відзначити, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння пограбувань.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Не@DeкVaT Показати IP 28 Листопада 2013 12:08
Нелюд!!! Як таких земля носить????
Віка Показати IP 28 Листопада 2013 12:12
от вам і ЄС. А з ЄС ще гірше буде. Бо будуть кордони відкриті для усімх -педофілів, наркоманів і т.д. жах що робиться!!!!А влада ніяких мір не приймає
до Віки до Віка Показати IP 28 Листопада 2013 12:28
Ти хвора, чи прикидаєшся? До чого тут це ? Смердючі вічно п"яні москалі нехай собі спиваються у своїх села. Великої та могутньої росії давно немає. Є лише Москва і Пітер. Все. Решту плавають в морі горілки і занепаду.
загреб Показати IP 28 Листопада 2013 12:36
Да а еще они Вас исконно православного каноничного Русского человека в ЕС заставлят убирать за собой мусор, бросать бички в урну и правильно пользоватся туалетной бумагой.Какие негодяи .
Юлія Показати IP 28 Листопада 2013 13:08
Тепер кожну подію пов'язують з ЄС. Чуло дзвін, та не знає де він. І в ЄС є злочини, але правова система не на тому рівні що в нас. Там можуть притягнути до відповідальності всіх, хто скоїв злочин, а не вибірково.
котигорошко Показати IP 28 Листопада 2013 15:55
А де "цвіт"землі Волинської башкаленко і ПРидатки...
до до Віки Показати IP 28 Листопада 2013 15:58
На себе давно дивилась?На наші села, руїни заводів, фабрик давно дивилась?На пяних дядьків в селі давно дивилась? То розкрий очі і подивись, і нічого лаятись на сусідів і шукати виправдань власній недолугості.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus