USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку зіткнулися три легковики. ФОТО

4 Листопада 2008 17:23
Вчора, 3 листопада, приблизно о 17. 25 у Луцьку сталося зіткнення транспортних засобів, у результаті якого постраждало 4 осіб. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
За інформацією ВДАІ міста Луцька, автомобіль «Део», рухаючись із боку вулиці Гордіюк у напрямку вулиці Ківерцівської в лівій смузі, не вибрав безпечної швидкості й опинився на смузі зустрічного руху. У цей час там рухався в лівій смузі від вулиці Ківецівської у напрямку вулиці Гордіюк «Форд», й автівки зіткнулися. Через секунду-другу до них доєднався «Жигуль», який їхав за «Фордом».
 
Відомо, що внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження і госпіталізовані у відділення нейрохірургії 64-річна лучанка (водій «Жигулів») та 27-літній чоловік, теж мешканець Луцька. А 38-річна лучанка, яка перебувала за кермом «Форду», та 26-літній мешканець Луцького району після огляду лікарями були відпущена до дому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus