USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку злодій з горя напився у квартирі, яку грабував. ФОТО. ВІДЕО

16 Лютого 2011 10:28
У Луцьку на вулиці Рівненській 35-річний Вадим К. незаконно проник у помешкання, аби його пограбувати: чоловік і не підозрювавв, що будинок під охороною.
Вадим К. вибрав «видний» будинок, переліз через паркан, розбив вікно першого поверху і проник усередину, – повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
У момент, коли розбивав скло, на пульт центральної охорони надійшов сигнал. Черговий оператор передав сигнал тривоги групі затримання відділу державної служби охорони при УМВС України у Волинській області.
На місці працівники міліції виявили розбите скло з тильного боку будинку та встановили, що всередині хтось є.
З допомогою спеціальної техніки працівники держслужби охорони переконалися, що особа переміщується помешканням. Вони викликали підмогу та повідомили про те, що сталося, власника будинку.
Коли приїхала друга група, міліціонери оточили дім і запропонували «гостю» добровільно здатись, на що він погодився.
Як виявилось, чоловік не подумав про наявність сигналізації.
Через кілька хвилин після вторгнення у будинок побачив через вікно, що навколо будівлі багато міліціонерів. У цей момент все, що збирався вкрасти та уже склав до валізи, почав розкидати по кімнаті.
Зрозумівши, що попався, знайшов спиртне у будинку й випив з горя, причому немало. Коли злодія затримували, він уже був у добряче захмелілому стані.
Свою вину Вадим К. визнав відразу, хоча на відеокамеру працівників відділу зв’язків з громадськістю УМВС України у Волинській області спілкуватись не хотів. Навіть відповідати на запитання правоохоронців відмовлявся.
«Поговорим позже, без видеокамер», – різко відповів чоловік.
Як встановили правоохоронці, чоловік проживає у селі Олика Ківерцівського району. Ніде не працює та уже відбував строк покарання за крадіжку.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Читач Показати IP 16 Лютого 2011 19:45
В мене була майже аналогічна ситуація. Злодій проник на квартиру виніс дуже багато цінних речей. Після цієї ситуації моя квартира під охороною, надзвичайно жалко що не зробив це раніше!
Рамзес Показати IP 16 Лютого 2011 19:51
А мне очень даже помогла в похожей ситуации одна пожилая женщина. Случайно увидела грабителя, вовремя начала ОРАТЬ на весь подьезд. Карочь мне повезло.Реально задумываюсь об установки охранного оборудования у меня на дому.
ЯнуковичььЬ Показати IP 16 Лютого 2011 19:55
Блін..Цьому власнику ще повезло. Дім моїх батьків пограбували десь 2 місяці тому - винесли все цінне. Після цього відразу здали будинок під охорону
Грабитель Показати IP 16 Лютого 2011 19:57
те у кого нету сигнализации на дому - пишите свой адресс(желательно указывайте время когда никого не будет).. P.S. и мы идем к вам) ыыыыы
Пупс Показати IP 16 Лютого 2011 19:59
тоже хочу собі сігналізацію, а то мало що може статись....Ніхто незнає куди звертатить, куди звонить? :)
опа Показати IP 17 Лютого 2011 10:53
а у мене з хати нема що виносити-все цінне в сейфі в банку.так що альтернатива є
Cool Chel Показати IP 17 Лютого 2011 11:00
Мой дом охраняет Охрана "ВДСО" дважды кто то ломился в дом, но сотрудники етой службы очень быстро отреагировали на проникновение, за что я очень благодарен
Студен Показати IP 17 Лютого 2011 11:02
Пацани реально молодци. Кстате, пользуюсь услугами етой службы - ваще норм работают, постоянно если какието поломки звоню к ним по тел 726311 в тот же день приходят исправляют все...Очень доволен
Опа! Показати IP 17 Лютого 2011 11:50
Таке враження, що 90% коментів тут "настрочили" самі "Охрана "ВДСО". і телефончик зоставили...А шо? Обично за рекламу тра платити ЗМІ, а тут така нагода, "під статєйку".
сват Показати IP 17 Лютого 2011 12:33
реклама рекламою,а якщо в банк все не поміститься?
Spaceman Показати IP 17 Лютого 2011 12:54
А як встановити сигналізацію в квартирі, де живе домашній улюбленець: кіт або собака?
ь до Spaceman Показати IP 18 Лютого 2011 07:43
Якщо домашній улюбленець не великий, то на датчиках руху ставиться обмеження, на які він (датчик) не реагує.
Volynyaka Показати IP 23 Лютого 2011 02:39
Були б всі такі злодії.Украл,выпил,в тюрму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus