USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку зловили шахрая-гіпнотизера

26 Квітня 2011 09:17
Луцькі правоохоронці затримали 22-річного чоловіка, який має гіпнотичні здібності: він переконував людей купити медичні пристрої, а поки люди вивчали документацію до товару, нишпорив у помешканнях і викрадав ювелірні вироби.
Нині доведено три крадіжки за участі продавця. Ще п'ять епізодів – на стадії перевірки. Про це повідомляє НТН.
На гачок потрапила навіть дипломований психолог, яка має низку праць на тему підсвідомого. 10 хвилин молодик переконував жінку купити тонометра і таки вмовив.
«Хоч і не збиралася купувати, зайшла в іншу кімнату до чоловіка, щоб він подивився – може, щось і вибере, – розповіла постраждала Неоніла. – Вийшла, хлопець цей був у квартирі, щось я у нього купила, і він пішов. Розрахувалася з ним. Тільки через годину чи дві я помітила, що немає обручки, ланцюжка, сережок».
Загальна вартість поцупленого – чотири тисячі гривень. Лучанка звернулася до міськвідділу міліції.
«З початку місяця у місті Луцьку надійшло декілька заяв щодо невідомої особи, котра здійснювала крадіжки з помешкань громадян, – повідомив заступник начальника Луцького МВ УМВС України в області Геннадій Єпіфанович. – Даний злочинець заходив у приміщення мешканців Луцька, переважно це були особи похилого віку, і пропонував придбати різного роду медичні пристрої. Для виміру тиску, масажу і під час того, як люди вивчали документацію, він оглядав помешкання і викрадав золото».
Два тижні знадобилося луцьким правоохоронцям, аби вирахувати і затримати шахрая. Ним виявився мешканець Рівненщини.
«Зовні це – дуже інтелігентний молодий чоловік, приємної зовнішності, - коментує Єпіфанович. – Дуже акуратно, гарно одягнений. Знає, як війти в довіру. Його впускали в помешкання наші люди, що вірили симпатичному юнаку, який хоче їм допомогти».
Сам затриманий Максим стверджує, що справді хотів допомогти. Але чому брав чуже золото - пояснити не може. Списує все на слабкість характеру і бажання покращити добробут своєї новоспеченої родини: півроку тому одружився.
Факт перепродажу поцупленого вже довели.
Також доведено, що молодик, володіє гіпнотичними навичками. Саме через це, припускають слідчі, його майже завжди пускали до помешкання і могли слухати годинами. Порушено кримінальну справу.
Правоохоронці просять усіх, хто постраждав від шахрая-гіпнотизера, звертатися до міськвідділу міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus