USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку зловили вандала

4 Травня 2011 09:09
У місті Луцьку 2 травня на міському кладовищі був затриманий місцевий мешканець.
За попередньою інформацією, правоохоронці встановили, що лучанин пошкодив пам’ятники на п’яти могилах. Про це інформує управління зв’язків з громадськістю МВС.
Відомо, що зловмисник чинив це з хуліганських спонукань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народний кат Показати IP 4 Травня 2011 12:08
Цьому негіднику треба просто, попри офіційне покарання, привселюдно і без наркозу відірвати його ганебні яйоли. Так само слід покарати "збирачів металу" разом з тими, що його скуповує. Тільки тоді покарання матиме відчутний громадський ефект і резонанс.
Хоч не до жартів, але жарт! Показати IP 8 Травня 2011 22:55
Час від часу не легше!Тільки правоохоронці спіймали хулігана-вандала з психічним розладом, як тут-же намалювався новий ,явно не в собі тип.Правоохоронці, зверніть увагу! Тривожні симптоми. Суб'єкт назвав себе "Народним катом", що показує на манію надзвичайної місії і пропонує "привселюдно і без наркозу відірвати ганебні яйоли", що показує на сексуальний характер тяги до насильства крайньої жорстокості.Скоріше за все загострення спровокувало викрадення якогось металу, який належав "Народному кату". Не виключено, що манія може прогресувати. Наприклад:"Народник кат" нарече себе "Народним Ганібалом Лектором" і запропонує яйоли зажарити і з'їсти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus