USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинську хулігани напали на міліціонерів

8 Лютого 2011 13:22
У диско-барі «Меридіан», що на околиці Нововолинська, стався конфлікт між відвідувачами закладу – розбороняти покликали міліцію.
Слідчо-оперативна група встановила, що трохи за північ у згаданому розважальному закладі до працівників державної служби охорони, які несли тут службу, звернувся місцевий мешканець 26-річний Петро Ш. Про це розповідає Волинь-нова.
Він попросив припинити хуліганські дії невідомого молодого чоловіка, який, будучи в нетверезому стані, ображав відвідувачів бару.
Зловмиснику, яким виявився місцевий мешканець 22-річний Дмитро Ш., правоохоронці зробили зауваження. У той час йому на допомогу підоспіли двоє його знайомих приятелів, які теж відпочивали в барі.
Один з них – 23-річний Тарас С. – вдарив рукою в обличчя кінолога Артема Єгизаряна, а інший, на три роки старший Олександр Ж., пошкодив формений одяг водію сержанту міліції Володимиру Богдановичу.
Матеріали надзвичайного випадку направлені в прокуратуру міста Нововолинська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus