USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У поляка на Волині вилучили хутра шиншили на 46 тисяч

8 Жовтня 2013 11:44
Спробу незаконного переміщення хутра шиншили «зеленим коридором» днями зупинили працівники управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Ягодинської митниці Міндоходів.

Як повідомили у Ягодинській митниці Міндоходів, громадянин Польщі спробував ввезти в Україну через митий пості «Ягодин» 102 вичинені шкури шиншили загальною вартістю понад 46 тисяч гривень.

Хутряний товар знаходився в двох картонних коробках в багажному відсіку автомобіля, що перетинав польсько-український кордон.

Громадянин Польщі порушив статтю 471 Митного Кодексу України, зокрема порядок проходження митного контролю в зоні спрощеного митного контролю, переміщуючи понад неоподатковану норму товару.

Відтак,за даним фактом незаконного переміщення товару працівниками Ягодинської митниці Міндоходів складено протокол про порушення митних правил. Незаконний вантаж тимчасово вилучено.

Довідка. Громадянин Польщі не задекларував за встановленою формою вказаний товар, який підлягав обов’язковому письмовому декларуванню, чим вчинив правопорушення передбачене статтею 472 Митного кодексу України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus