USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У райцентрі на Волині поглумилися з державного прапора

2 Червня 2011 10:48
У Камені-Каширському на Волині хтось уночі поглумився з державного прапора України, який був встановлений біля школи.
Про це на позачерговій сесії районної ради повідомив депутат, учитель загальноосвітньої школи №1 райцентру, лідер районної організації ВО «Свобода» Богдан Козік, - інформує Волинь-нова.
Він розповів, що прийшов вранці на роботу і побачив, що на флагштоці немає державного прапора – натомість лише шматки полотнища.
На місце події Козік покликав виконуючу обов’язків директора школи Наталію Макарчук. Вона й повідомила про факт наруги у райвідділ внутрішніх справ. Однак відповіді досі не отримала.
У зв’язку з цим депутат Козік з вернувся із депутатським запитом до голови райдержадміністрації Івана Вовка, його першого заступника Андрія Михалика та начальника райвідділу УМВС України в області полковника міліції Івана Іващенка невідкладно надати інформацію про слідчі дії щодо інциденту та їх результати, надати прізвища тих посадовців, які безпосередньо займалися розслідуванням.
За цей запит депутати проголосували одностайно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus