USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Святвечір жінка забила 74-річного діда до смерті

12 Січня 2011 10:45
Співмешканка 74-річного жителя Володимира-Волинського після п’яного застілля побила діда до смерті.
Як розповів 12 січня перший заступник начальника Володимир-Волинського УМВС у Волинській області Віталій Здомищук, дідусь дозволив у себе жити жінці, яка не мала де жити.
За це співмешканка готувала діду їжу, прибирала у квартирі, прала його речі.
Однак, обоє були небайдужі до випивки. Сусіди розповідали, що не раз чули сварки та скандали між жінкою та дідом. В переддень Різдва, 6 січня, чоловік з «кватиранткою» випивали, й згодом між ними розгорілася сварка.
Незабаром лайка та крики переросли у бійку. 47-річна співмешканка почала бити діда, який хоч і не погано себе почував на свій похилий вік, проте був слабшим жінки. Здебільшого жінка лупцювала чоловіка просто руками, - розповіли правоохоронці.
Коли до помешкання приїхала швидка, дід був ще живий, однак врятувати його не вдалося. Лікарі швидкої побачили синець на його обличчі, тому і вирішили відправити тіло на експертизу. Розтин виявив, що дід пішов з життя внаслідок тяжких тілесних ушкоджень.
Оперативно-пошуковими заходами сектору карного розшуку міліції встановлено, що тілесні ушкодження спричинила співмешканка потерпілого. Підозрюваній у злочині «світить» від семи до десяти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 12 Січня 2011 11:40
Як розповів 12 сыперший заступник. Це що за перл?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus