USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У вогні згорів 42-річний поліщук

10 Січня 2010 10:34
На місці пожежі житлового будинку у селі Брониця Камінь-Каширського району Волині сьогодні вночі, 10 січня виявили тіло 42-річного чоловіка.


Про це повідомили у прес-службі ГУ МНС у Волинській області.
 
Про пожежу у дерев\'яному житловому будинку, критому шифером пожежникам повідомили о 3 годині 14 хвилин ночі. До моменту ліквідації вогню стихія знищила дах, перекриття у будинку та речі домашнього вжитку. Наразі пожежники встановлюють причину біди та розмір матеріального збитку.
 
Окрім цього вчора, 9 січня, сталася пожежа у селі Ситовичі Ковельського району. Через порушення правил пожежної безпеки при монтажі пічного опалення спалахнула кімната у цегляному житловому будинку. Вогонь знищив речі домашнього вжитку, пошкодив перекриття, вікно, двоє дверей. Пожежу погасили ще до прибуття пожежників.
 
А у п’ятницю, 8 січня через необачність під час куріння господаря майже дотла згорів дерев’яний будинок у селі Датинь Ратнівського району.  Вогонь знищив будинок на 85%, матеріальні збитки оцінили у 30 тисяч гривень. Загиблих немає.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus