USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Володимирі родину врятували з вогню

22 Серпня 2008 11:11
Із палаючого будинку у Володимирі-Волинському сусіди і вогнеборці врятували родину. Про це повідомляють 22 серпня «Волинські Новини».
 
За повідомленням центру пропаганди ГУ МНС у Волинській області, о 2:02 19 серпня мешканці вулиці Івана Гонти, що у Володимирі-Волинському, почули тріск. З’ясувалося, що горів будинок сусідів, а від високої температури шифер тріщав, розлітаючись в усі боки. Не гаючи часу, люди викликали рятувальників і кинулися до будинку. Споруда була ущент заповнена димом, вогонь охопив приміщення прибудови.
 
Ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів очевидцям події вдалося розбудити погорільців. Донька господині одразу ж залишила будинок, а от зять кинувся рятувати тещу, прикуту до ліжка, проте суцільний морок із диму завадив туди дістатися.
 
На той момент прибули місцеві рятувальники та працівники пожежної команди села Льотниче. Начальник чергової зміни Володимир-Волинського райвідділу МНС Олександр Турук та командир відділення СДПЧ-7 Руслан Мартинець кинулися до будинку, дісталися до лежачої жінки, винесли її на свіже повітря й передали до рук медиків. Одночасно рятувальники подали потужні водяні струмені, щоб ліквідувати горіння.
 За півгодини пожежу вдалося приборкали. Причина лиха з’ясовується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Серпня 2008 11:43
Добре що без жертв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus