USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У вихідні біля Центральному ринку горіла «сторожка». ОНОВЛЕНО

5 Жовтня 2009 08:52
Близько 4 години ранку 3 жовтня трапилась пожежа в металевому контейнері, що слугував приміщенням охорони у торговому центрі, що розташований на вулиці Сенаторки Левчанівської, навпроти зупинки «Центральний ринок». Про це повідомляють «Волинські Новини». Як повідомляють у прес-службі ГУ МНС У Волинській області, рятувальників викликали охоронці й намагались самотужки ліквідувати горіння, але полум’я розповсюджувалось надто швидко. Три чергові варти двох Луцьких підрозділів служби «101» за допомогою двох водяних стволів не допустили розповсюдження пожежі на сусідні контейнери підприємців, де зберігався всілякого роду крам.
У результаті пожежі отримав опіки дихальних шляхів та отруївся чадним газом мешканець Любомльського району, котрий негайно був шпиталізований до міської лікарні каретою «швидкої». Вогонь встиг знищити внутрішнє оздоблення приміщення, оргтехніку, меблі.
Як розповів репортеру «Волинських Новин» охоронець Центрального ринку, який першим помітив полумя і викликав пожежників, постраждалим у пожежі і є охоронець згорілого контейнера. «Ми його вчора відвідували в лікарні, з ним усе гаразд», - запевнив журналіста колега потерпілого.
Над з’ясуванням причини пожежі наразі працює комісія, але найвірогіднішою версією залишається необережне поводження з вогнем одного з працівників охорони цього ринку - кажуть пожежники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus