USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У викраденій іномарці знайшли труп

29 Червня 2010 10:42
П’яний ківерчанин на викраденій іномарці збив на смерть чоловіка – щоб приховати злочин, він сховав труп у салоні автомобіля.

Про це інформує прес-служба обласного управління ДАІ.

Трагедія трапилася в ніч на 28 червня. До Ківерцівського райвідділу міліції надійшла заява від мешканця Ківерців, що після опівночі в приміському селі Муравище у нього викрали мікроавтобус «Фольксваген-Транспортер».

Оперативники негайно заходилися розшукувати авто. Згодом бус таки знайшли, але аж у Рівненській області. Викрадачі покинули його поблизу села Малово Демидівського району.

Коли міліціонери відкрили дверцята іномарки, то жахнулися – в салоні лежав скривавлений труп 21-річного хлопця. Було видно, що він загинув від удару, ймовірно, його збила машина. До всього, покинутий автомобіль був пошкоджений, як після аварії.

Співробітник карного розшуку Ківерцівського райвідділу з інспекторами ДАІ встановили особу загиблого – жителя села Сокиричі Ківерцівського району.

А потому оперативники затримали в селі Муравище, звідки викрали мікроавтобус, 20-річного Василя. Як з’ясували слідчі, саме він 28 червня о першій годині ночі п’яним викрав іномарку «Фольксваген-Транспортер».

На допиті підозрюваний зізнався, що таки він збив пішохода на автотрасі Муравище-Ківерці. Коли побачив, що збитий чоловік мертвий, то затягнув тіло до салону і рвонув з місця аварії. Потім покинув іномарку на Рівненщині.

Тепер на підозрюваного чекає суд, який може покарати його за двома кримінальним статтями: за ДТП зі смертельним наслідком, а також незаконне заволодіння транспортного засобу.

Нині триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вуйко Показати IP 1 Липня 2010 20:36
Покатався м***к.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus