USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Ягодині домініканки розіграли «індійське кіно»

18 Червня 2010 12:49
Проти іноземки, яка хотіла провезти через українсько-польський кордон у Ягодині свою сестру за паспортом іншої своєї сестри, порушили кримінальну справу.

Про це інформує прес-служба Луцького прикордонного загону.

Чотирьох пасажирок потягу «Київ-Варшава» висадили 17 червня у пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону. Маючи попередню інформацію про те, що на київському залізничному вокзалі у поїзд сіли підозрілі особи, прикордонники уважно придивлялися до всіх пасажирів.

У купе одного з вагонів їхали чотири жінки. Вони подали на контроль три паспорти громадянок Іспанії та один - Домініканської Республіки. Прикордонники засумнівалися, чи справжнім є один із іспанських паспортів. Адже він за всіма ознаками належав іншій людині. До всього, в жінки з домініканським паспортом не було візи.

Як з’ясувалося під час співбесіди, громадянка Іспанії – уродженка Домініканської республіки намагалася провезти за кордон свою молодшу сестру. Для цього вона використала іспанський паспорт ще однієї сестри, яка залишилася вдома.

Крапку у цій заплутаній історії із возз’єднанням родини має поставити суд.

Наразі, стосовно старшої із сестер порушено кримінальну справу за незаконне переправлення осіб через державний кордон України. За це їй загрожує позбавлення волі від двох до п’яти років.

Жінці, яка не мала візи, суд присудив 10 діб адмінарешиту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus