USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У яких умовах юних волинян вчать науки. ФОТОРЕПОРТАЖ

14 Жовтня 2013 09:15
У міжшкільному навчально-виробничому комбінаті і надалі надаватимуть освітні послуги старшокласникам, які хочуть здобути ту чи іншу професію. Про це журналістів Проновіка запевнив начальник управління освіти Микола Остапюк.

Однак нині будівля екс-садка у катастрофічному стані. Адже згідно з рішенням колишнього начальника управління освіти О. Моренка теплопостачання у будівлі не було від 2011 року. Стіни всіяв грибок, штукатурка відпадає, паркет псується, інформує Проновік.

Як би там не було, але через безгосподарність освітніх менеджерів нині у МНВК крізь стелю вже проглядається небо. Працівники установи самотужки, кажуть, без жодної бюджетної копійки, латали той дах як могли. Навіть гроші збирали між собою. Востаннє – понад 2000 гривень. Проте їхніх зусиль вистачило, аби врятувати лише кілька кімнат. Інші очікують на державне сприяння.

Нещодавно міськрада таки профінансувала ремонт покрівлі МНВК на 150 тисяч гривень. Як виявилося – цих коштів замало. Додали ще кілька десятків на нагальний ремонт.

Нині у приміщенні навчально-виробничого комбінату працює кілька спеціалістів. Навчають тут професії перукаря, швеї, кухаря, водія… Викладають ази підприємництва. Навіть проводить курси досвідчений масажист. До речі, мами, чиї дітки хворіють на ДЦП, можуть навчатися безкоштовно. Є в організаторів ідея безкоштовно стригти пенсіонерів. Мовляв, стажерам – наука, а літнім нововолинцям – економія.



























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
стецько Показати IP 14 Жовтня 2013 09:51
Жах! Таких керівників треба уже давно на пенсію. Ні. Під суд. До буцегарні. На Соловки. Ех, колись би вони до такого під страхом смерті не довели, а сьогодні сама халатність. Хабарники кляті!
Наталя Камишникова Показати IP 14 Жовтня 2013 21:04
Там жіночки геройські. Викладачі і прибиральниці своїм коштом латали той катастрофічний дах. Заступник директора Любов Пащук вирвала з мізерного сімейного бюджету 2 тисячі гривень, аби купити хоч трохи матеріалів на покрівлю. І сама в негоду вибиралась на дах і ВЛАСНОРУЧ його ремонтувала. А батьки міста викидали бюджетні гроші на гарнюню-бруківочку,на ще які прибамбаси.Я б Любові Василівні Пащук орден дала. І путівку в найкращий санаторій. А їх - на дах. Усією мерською командою. Ремонтувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus