USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У трьох країнах світу досі не почалась вакцинація від COVID-19

14 Жовтня 2021 21:30
Вакцинація від коронавірусної інфекції нового типу ще не розпочалася у трьох країнах світу: Бурунді, Еритреї та Північній Кореї.

Про це йдеться на сайті Всесвітньої організації охорони здоров’я, пише Бабель.

ВООЗ зазначає, що 56 країн, які були фактично виключені зі світового ринку вакцин, не змогли щепити й 10% свого населення до кінця вересня. Це пояснюють тим, що близько половина країн у світі має обмежені пропозиції вакцинації.

Вони мають програму щеплення, але не мають достатньо заяв, щоб пришвидшити досягнення мети.

З огляду на таку ситуацію, ВООЗ звертається до країн і компаній, які контролюють масштабні постачання вакцин, надати пріоритет постачанню COVAX і AVAT.

«Велика група країн у світі має обмежені можливості, особливо країни, які постраждали від нестабільності, конфліктів чи насильства. ВООЗ і наші партнери співпрацюють з цими країнами над зміцненням на місцях технічного та логістичного потенціалу для впровадження вакцин», – наголошують в релізі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2021 09:31
О! Це пряма дорога (три) для наших антивакцинаторів. При*урки, беріть монатки, і в П.Корею!!!
ммм Показати IP 15 Жовтня 2021 10:06
Повезло людям. І живуть без вакцин. Імунітет мають сильний.
Некрокомунізм до ммм Показати IP 15 Жовтня 2021 19:20
Ага. Повезло. А про імунітет... вони там з голоду дохнуть, який там імунітет. Просто шизануті керовники людей за скотину тримають, от і все. Вся країна в заручниках у одного шизанутого кретина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus