USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Учасник фестивалю на Волині виявився …нелегалом

30 Серпня 2010 12:39
У Волинській області учасник фольклорного колективу з Африки намагався перетнути кордон у Польщу за чужим паспортом.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби, - пише ВІП.

Африканця, який намагався незаконно перетнути українсько-польський кордон у складі творчого колективу, затримали у Волинській області.

Нелегала виявили під час перевірки документів учасника фестивалю у місті Рівному - фольклорного гурту «Леви Африки». У складі колективу - 16 громадян Сенегалу та 1 громадянин Гвінеї.

Порушник подав на контроль чужий документ. Прикордонники зауважили, що форма обличчя, вух, очей пред’явника та особи на фото різнилися. Крім цього, власник паспорта має 165 сантиметрів росту, а чоловік, який надав папери на контроль майже на 10 сантиметрів нижчий.

Деякі колеги чоловіка розповідали різні версії про подорож до України, решта «Левів Африки» практично нічого не могли розповісти про свого попутника.

На цей час мандрівник з чужим паспортом затриманий. Його особу встановлюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus