USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українська армія готується до пожеж

10 Серпня 2010 15:08
Начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Григорій Педченко визначив додаткові заходи для посилення пожежної безпеки, організації пропускного режиму, посилення охорони на складах, базах, арсеналах.

Як повідомили в Департаменті преси і інформації Міністерства оборони України, про це йшлося 10 серпня під час наради з керівництвом Генштабу ЗСУ, оперативної групи щодо заходів з мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, - повідомляють «Подробиці».

Зокрема, Педченко доручив впродовж тижня розгорнути трубопроводи для безперебійної подачі води до найбільш небезпечних місць зберігання вибухопожежонебезпечних предметів та речовин на арсеналах і базах Збройних сил України, підготувати 7 вертольотів до виконання завдань з пожежогасіння.

«Головне завдання - запобігти виникненню надзвичайної ситуації на арсеналах, базах і складах Збройних сил України», - підкреслив начальник Генштабу - Головнокомандувач ЗСУ.

У цілому, з огляду на кліматичні особливості і небезпеку розповсюдження вогню, тільки протягом неділі, 8 серпня, до протипожежних заходів по всій території України було залучено понад тисячу військовослужбовців і 27 одиниць техніки зі складу частин 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗСУ.

Ще 266 військовослужбовців взяли участь у спільному з працівниками правоохоронних органів патрулюванні лісів, було виставлено більше 200 постів загальною чисельністю 732 військовослужбовців та 38 одиниць техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus